26.08.2012 | 14:38 | Kategori: Meninger

Min mening om Miley Cyrus

Det mange tenker når dem hører navnet Miley Cyrus er 'Er du Hannah Montana fan?' 'Hun liker Hannah montana' ja. Mange sånne tanker. Men Hannah og Miley er 2 vidt forskjellige personer. Hannah er bare en person Miley spiller. Miley var aldri Hannah. Ja, Miley kommer alltid til å ha med Hannah med seg videre, fordi Hannah er en del av henne. Hun ble oppvokst med henne. Når hun ble ferdig med Hannah Montana serien. Fikk hun image 'Hannah Montana'. Så hun har slitt lenge med å få vekk. Jeg skjønner godt at hun ikke vil bli sett som den søte lille uskyldige Miley.

Hun har ordnet sitt egen image. Visst jeg var Miley, hadde jeg gjort akkurat det samme, prøvd å få vekk det image hun har påtratt seg. Hun er ikke lenger den søte uskyldige. Hun er seg selv. Hun ordnet sin egen stil, klesstil. Hun lar ingen herse med henne. Hun lar ikke en rykte ødelegge henne. Alt som skjer i kjendiser sitt liv, farger dem håret. Hater noen dem, klipper dem håret. Hater noen dem. Tar den tatoveringer. Hater noen dem. Du skjønner tegninga? Alt kjendiser gjør, kommer noen til å hate det, sånn kommer det alltid til å være. Men når dere ser disney stjerner bli store. Ser dere for dere noen uskyldige mennekser som aldri gjør noe galt, eller aldri noe skje med utsendet. Det er jo ikke sant. Disney stjerner endrer seg også, dem endrer håret. Tar piercinger, tatoveringer.

Miley kommer alltid til å bli husket som Hannah montana. Men hun må bli husket som noe annet også. Hun tør å være seg selv. Det nye håret. Mange hatet det. Men jeg elsket det, hun gjorde det for en god sak. Hun donerte håret vekk til kreftsyke. Hun bryr seg om andre. Og det for vi bevisst her. Hvor mange er det som donerer vekk håret? Ikke mange.  
Miley-Cyrus-hairstyles

Alle forandrer seg. Alle forandrer seg til noe annet. Miley har forandret seg til noe annet. På en positiv måte. Hun er ikke som de andre. Som prøver ikke å gjøre noe galt. Eller prøver å leve livet. Hun tar det som det kommer. Det er derfor jeg elsker henne. Hun er anderledes på en positiv måte.

Tumblr_lk6bo3vvsr1qfsf6co1_500_large    Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38552099