27.12.2012 | 17:31 | Kategori: I dont miss you at all- historie

I dont miss you at all- del 1

<<Miley frokost!>> hørte jeg pappa rope, jeg så meg en siste gang i speilet og sprang ned. <<god morgen vennen>> sa pappa, jeg ga han en klem, og satte meg ned ved bordet. <<hva skal du i dag da?>> spurte pappa. <<jeg vet ikke helt.>> sa jeg og tok meg en pannekake. Da jeg var ferdig med å spise gikk jeg ut i bilen, det var fint vær i dag, en perfekt dag til å begynne på ett nytt skoleår. Dette var nemmelig første skoledag etter sommerferien. Jeg kjørte til skolen, den lå ikke så veldig langt borte fra huset mitt, rundt 15 minutter. Jeg parkerte rett ved siden av en drit kul bil! Omg, hvem sin bil?! Samme det, jeg gikk inn døren til skolen, den første personen jeg så var Kyle, det smilende nydelige fjeset hans.

Jeg gikk med raske skritt mot han, det var han, gutten jeg elsker mer enn noe annet! Jeg gikk rett i armene hans. <<jeg har savnet deg!>> sa han jeg fniste. << du var hos meg i går>> sa jeg og så inn i de brune øynene hans. Jeg bare elsker gutter med brune øyner, til nå har jeg ikke sett finere øyner enn det Kyle har. Han løftet meg opp. <<KYLE SLIPP MEG NEEED!>> ropte jeg i full panikk og klamret meg enda tettere inntil han.
Han slapp meg ned, han ga meg ett til kyss. Skoleklokka ringte. <<jeg må gå nå>> sa jeg. <<neei ikke forlat meg!>> jeg startet å le. <<jeg vill ikke komme for sent til første time heller da>> sa jeg og så dumt på han, han trakk på skuldrene og ga meg ett lite kyss. Jeg vinket til han. jeg gikk til skapet mitt og tok ut matte bøkene, uff matte i første time. FML! Jeg hater matte! Virkelig! Jeg gikk mot klasserommet. Det var fortsatt mange folk i gangene. Jeg åpnet døra til klasserommet, læreren var allerede der, og selvfølgelig hele klassen, pluss en gutt som sto ved kateteret, han var ganske fin. Vent,  glem at jeg sa det!  <<frøken Cyrus. Du er for sen til og med den første timen etter ferien>> sa Elisabeth,, læreren vår. Alle i rommet stirret på meg, jeg er vant med det, jeg er den som alltid er for sen. Eller glemmer leksene, det er så typisk meg. <<sorry, men altså>> Elisabeth avbrøt meg. <<du skulle si hade til Kyle, eller du glemte bøkene i skapet, eller i bilen, eller så forsov du deg>> noen i klassen begynte å le, han gutten ved kateteret så på meg, han hadde ett nydelig smil. Jeg fikk øyenkontakt med han, han hadde de fineste brune øynene ever! Okei Miley, du har kjæreste han du elsker. Jeg så på Elisabeth igjen <<sorry>> sa jeg igjen og gikk og satte meg på en ledig plass helt bakerst. Jeg tok hetta over hodet og tok i ørepropper, dette var jo Kyle sine, samme det han har sikkert mine. Haha loooooser mine ørepropper suuuger!, men jeg hørte fortsatt hva læreren sa.

<<så dette er Justin, han har nettopp flyttet her, og han skal gå i denne klassen.>> så det var Justin han het, Justin, fint navn! <<kan ikke du fortelle om deg selv Justin?>> spurte læreren. Han nikket, han tok hendene oppi lommene på buksen sin. <<jo, jeg heter Justin Bieber, jeg har nettopp flyttet til *random gate og hus nummer* og jeg liker all sport og ja>> vent han er den nye naboen min. <<Jeg bor i huset ved siden av>> sa jeg. Han slikket seg løst på de fyldige leppene sine. Jeg så bitchene i klassen så drit stukt på meg, jeg så vertfall att de liker Justin. << så Justin, du kan jo sette deg ved siden av Miley>> smilte Elisabeth.

Tumblr_mdipyue7b71r9t0wio1_500_large

Justin kom mot meg. Han hadde en sekk på ryggen, han la den ned ved siden av pulten og satte seg ned, hele klassen så på oss, eller mest Justin da. <<hei>> sa han, han hadde en mørk fin stemme. <<helloen>> sa jeg. Justin lo en liten søt latter. Døra åpnet seg opp alle snudde seg mot døra. Det var Kyle, hvorfor var han her? Ett smil bredde seg over leppene mine. <<Jeg skulle bare bytte noen ørepropper jeg.>> sa han og så på meg. << og det kunne du ikke vente med?>> spurte Elisabeth,   hun er en ganske kul lærer, hun lar oss gjøre hva som helst i timene, vi lærer ikke så mye akkurat.

<< nei, fordi om Miley har mine ørepropper kommer hun til å ødelegge de på en eller annen måte>> sa han, jeg himlet med øynene. Han er så teit. <<jeg sa jo at det var du så satt deg på mine, derfor skal jeg ha dine.>> sa jeg og rakte tunge til han. Jeg og Kyle har liksom vært sammen i snart to år. Og folk på denne skolen har vel blitt vant med at vi ikke klarer å være borte fra hverandre så lenge som i 1 time en gang. Vi pleier som regel å møte hverandre på do. Lol. << kan du ikke bare gi dem til han, dere er så irriterende. Liksom. Vi elsker hverandre og vi må alltid plage andre med det! Blææ>> sa Ella, en av skolens største bitcher. <<du er bare sjalu du>> sa jeg.

Elisabeth bare satt og så inn i pc-en, ja hun minner meg om hun dere i filmen bad teacher. Bhahah! Jeg gidde Kyle øreproppene og jeg fikk mine. Han ga meg ett kyss. <<INGEN KYSSING I KLASSEROMMET!>> ropte plutselig Elisabeth.

Tumblr_m8cufhs6bv1qb253po1_r1_500_large

Alle begynte å le, Kyle gikk ut av klasse rommet. << så du har kjæreste?>> Justin så på meg. << ja>> smilte jeg.  Skoledagen gikk veldig fort egentlig. Jeg gikk til bilen min. <<hei>> hørte jeg bak meg, jeg snudde meg og der sto Justin med den fine bilen jeg så i morges.  <<wow, er det din bil?!>> spurte jeg med store øyner. <<ja>> sa han stolt. <<nice, hva skal du nå da?>> spurte jeg og smilte mot han. << nei, ingenting egentlig.>> sa han og tok hendene i lommene på buksa si, og bet seg svakt i leppen. WOW. << du kan jo komme bort til meg, Kyle kommer senere, han er på fotball nå.>> smilte jeg. <<ja okey.>>  jeg satte meg inn i bilen, jeg og Justin kjørte hjem til meg. Vi gikk rett opp på rommet mitt da vi kom hjem.

Pappa var ikke hjemme. Jeg og Justin ble mer kjent med hverandre, Justin var så morsom att jeg holdt på å dø! << Miley, Babe. R u there?!>> hørte jeg Kyle rope nede. << jeg er på rommet>> ropte jeg tilbake. Han kom smilende inn på rommet. <<hvem er dette?>> spurte han. Og ga meg ett kyss. << dette er Justin, han har nettopp flyttet inn i huset ved siden av.>> smilte jeg. Vi alle tre satt og snakket lenge. Klokken var blitt mye, så Justin og Kyle gikk hjem. Pappa skulle jobbe til helgen, så jeg var vel hjemme alene igjen da. Han reiser mye på jobb. Jeg gjorde meg klar til jeg skulle legge meg. Jeg la meg godt under dynen, det siste jeg husker jeg tenkte på før jeg sovnet var Justin?

 ___________________________________________________________________

det var første del av i dont miss you at all.

jeg skriver jo om Miley Cyrus og Justin Bieber, men jeg skriver kanskje ikke helt rett da, liksom jeg lager på en måte mye personer,samtidig som det er de. okei det hørtest helt rart ut, men samme det.

- 4 kommentarer for ny del <3

#muchLove #itsbiebertime <3


Postat av: Jannice

Mereee !!! :D :D:D :D:D: D

27.12.2012 @ 18:29
Postat av: justinbhistories

mer! :)

27.12.2012 @ 19:26
URL: http://justinbhistories.blogg.no
Postat av:

Mer❤

27.12.2012 @ 23:09
Postat av:

Meeeeer, er miley en normal jente eller en kjendis??

28.12.2012 @ 10:42

    Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40697684