28.12.2012 | 15:28 | Kategori: I dont miss you at all- historie

I dont miss you at all- del 2

det siste jeg husker jeg tenkte på før jeg sovnet var Justin?

____________________________________________________________________________________

<<hallo>> hørte jeg bak meg. jeg snudde meg raskt, der sto en smilende Justin. <<hallo ja.>> sa jeg og satte de siste bøkene i skapet mitt. <<hva skal du ha nå da?>> spurte han. <<jeg skal ha gym>> sa jeg. <<kult, jeg og.>> sa han. Justin smilte ett sjarmerende smil. <<skal vi ta følle?>> spurte jeg, han nikket og vi begynte å gå gjennom den lange gangen. << så, hvor er Kyle?>> <<han, er å øver på gitar>> smilte jeg. <<spiller han?>> <<ja, han synger og>> <<jeg og>> sa Justin og så meg inn i øynene. jeg kjente jeg rødmet litt, så jeg snudde meg fort. HVORFOR RØDMER JEG!?!? okei fokus, se rett frem. <<søtt>> hørte jeg Justin si. <<hva?>> spurte jeg og så litt på han. <<du rødmer>> sa han, og lo en liten latter. <<gjør jeg vel ikke>> sa jeg. Justin lo litt. vi kom endelig frem til gymsalen.

jeg virkelig hater gym. det er bare så kjedelig, jeg gadd ikke å ha gym, nei, jeg stikker heller hjem. det er jo siste time uansett. jeg satt meg i bilen og kjørte hjem. << Miley, hvorfor er du hjemme nå da?>> spurte pappa, han satt på kjøkkenet og leste avisen. <<jeg føler meg ikke så bra. >> løy jeg, han så opp fra avisen. << men jeg skal på jobb til over helgen>> sa han, yes! <<åå, okei, hva tid reiser du da?>> spurte jeg. <<i morgen tidlig>> sa han. da blir det fest, i morgen er det Torsdag. da blir det fest på fredag. yey. jeg gikk opp på rommet mitt og skiftet til noe mer chill. jeg har ikke akkurat tenkt meg ut i dag, det er en regnfull dag.

21712655_large

Tumblr_mfqt49doyo1rno4zmo1_500_large

jeg fant frem dagboken min, ja jeg skriver dagbok, har du problemer med det kanskje!? neida.

kjære dagbok

fuck der startet jeg med den typiske "kjære dagbok" tullet igjen, sorry jeg gjør det helt automatisk ok! men jeg vil bare dele en ting med deg. jeg kan ikke noe for det men Justin gjør noe med meg, det er skummelt, jeg har jo kjæreste, så kommer han og gjør meg helt tulling. lizom når jeg er med han, så føler jeg meg spessiel. rart sant!? liksom vi har bare vert venner i sånn tre dager dah! nei, men jeg tror nok den følelsen kommer til å dra sin vei snart. håper jeg vertfall. Kyle har ikke hatt så mye tid til meg i det siste :( men jeg skjønner han da. han skal jo snart fremføre en av sangene han har laget, til og med jeg har ikke fått høre den. men gtg. pappz roper! bye bitch!

jeg lukket boken og gjemte den i sokkeskuffen min, jeg vet jeg er rar! lol. jeg sprang ned, pappa hadde nettopp ropt. << besøk>> sa han, jeg gikk ut i gangen og der sto Justin. <<hvor ble det av deg da?>> spurte han. <<hallo til deg og, kom inn>> sa jeg. vi gikk opp på rommet mitt. <<jeg hadde faktisk gledet meg til denne gymtimen>> <<hvorfor de da?>> spurte jeg han. <<jeg og du skulle jo ha gym i sammen.>> sa han, jeg fniste. WTF, hvorfor fniste jeg. og der rødmet jeg. jeg snudde hodet. << men du kommer på festen min på fredag sant?>> spurte jeg og smilte. <<jaja, hva tid skal jeg komme da?>> <<klokken syv?>> <<jeg kan komme før og hjelpe deg med å ordne og da>> sa han og smilte mot meg, wow han er den første som har spurt om det. ingen andre har det, uten jeg har mast på dem da. <<ja, om du vil så>> sa jeg og smilte.

* Justins pov*

Miley er en fantastisk jente! jeg kan med hånden på hjerte si jeg er blitt betatt av henne. men hun har jo kjæreste. så det er vertfall bedre å bare vere venner enn ingen ting. hun er en god venn, vertfall til nå. de andre jentene på den skolen, er jo bare ute etter å vere kjæreste med meg, og guttene ja, de er, hva skal jeg kalle det, ja de liker vertfall ikke meg. men jeg har blitt venner med to Chaz og Ryan, de er kule de. jeg så Miley inn i øynene hennes, hun hadde helt fantastiske øyner! jeg så ned på leppene hennes. du aner ikke hvor mye jeg har lyt til å skysse henne akkurat nå! jeg ristet av meg tanken, jeg reiste meg opp og gikk mot skriveboret hennes. der var det noen bilder, jeg så på dem, mesteparten var av henne og Kyle, hun ser så lykkelig ut på dem.

Tumblr_memw80yafl1qflaq2o1_500_large Tumblr_m6ld1b7c7v1r8n3e1o1_500_large

<< hva vil du gjøre?>> spurte hun plutselig, jeg la bildene ned. <<jeg vet ikke, hva vil du da?>> spurte jeg henne, jeg smilte mot henne. <<vi kan jo se en film>> sa hun. <<ja, hva film?>> spurte jeg. <<paranormal activity 4?>> spurte hun. <<du er den første jenta jeg har møtt som spørr om å se en skrekkfilm>> lo jeg, hun er spesiell hun, på en god måte.

* Miley's pov*

<< du er den første jenta jeg har møtt som spør om å sen en skrekkfilm>> lo han. << ja, jeg elsker å bli skremt>> sa jeg og smilte stort. <<jeg går å henter noe snacks>> sa jeg, han nikket og jeg gikk ned for å finne snop. da jeg kom opp hadde Justin gjort klar filmen han. vi satt oss ned i sengen. filmen var jo drit skummel, jeg klamret meg inntil Justin mange ganger. når jeg er redd må jeg ha noen å klemme på, så.<< den filmen var jo skummel den!>> sa jeg til justin, jeg lå fortsatt i armkroken hans, jeg så opp i øynene hans. han lente seg mot meg, det samme gjorde jeg mot han. rett før leppene våres møttest ringte heldigvis mobilen min. det var Kyle. jeg reiste meg fort opp fra senga og tok telefonen.

Tumblr_mcprulgb0h1rtdd48o1_250_large

*Justin's pov*

hva skjedde nettopp der?skulle vi akkurat til å kysse?! hun sto og snakket i telefonen, jeg hørte ikke hva hu sa. hun så nervøs ut. fuck hva har jeg gjort nå da?!

_________________________________________________________________

jeg fikk spørsmål om Miley er en normal jente eller kjendis. Miley er en normal jente og Justin en normal gutt. de er ikke kjendiser.

- 4 kommentarer!

#itsbiebertime

#itsbiebertime


Postat av:

Meeeeeeeeeeeeer:)))))) digger historien alerede :)

28.12.2012 @ 15:40
Postat av:

Mereeee

28.12.2012 @ 15:52
Postat av: Andrea

mere!<33

28.12.2012 @ 21:48
Postat av:

mer<3

29.12.2012 @ 18:58
Postat av: justinbhistories

meer!<3

31.12.2012 @ 00:48
URL: http://www.justinbhistories.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40710569