30.12.2012 | 21:27 | Kategori: Familie

Om Miley, barndom og berømmelse (en del bilder+gif)

Barndom:
Miley ble født 23. November 1992. Hun ble kalt Destiny Hope Cyrus, siden foreldrene hennes trudde hun kom til å bli stor. Og fort fikk hun klengenavnet Smiley av faren hennes, siden hun smilte så mye. Som senere ble forkortet til Miley. Miley bodde i Franklin, Tennessee. Miley er datteren til Laticia "Tish" (Født Finley) og country sangeren Billy Ray Cyrus. Hun vokste opp på foreldrene sin gård utenfor Nashville. Hun kan kan også ri. Hun hadde veldig godt forhold til bestefaren hennes, på farsiden. Ron Cyrus. Som desverre døde 28. Februar 2006.

Og når hun først dro på audition for 'Hannah Montana' syntes de at hun var for ung. Og hun prøvespilte som Lilly, men hun fikk lov likevel. Men denne gangen som Miley  Stewart. De neste årene ville produsentene at hun skulle få vekk sin dialekt, men de endret mening i siste øyeblikk. Hun var også en ufaren skuespiller, men hun lærte seg ettervært. Hun spilte inn Hannah montana sammen med faren din, Billy Cyrus, Emily Osment, Mitchel Musso og mange andre. 

Hannah Montana:
Så fort de første episodene ble spilt av og ble visst på skjermen, tok det helt av. Fansen ønsket mer. Og Hilary Duff som var den store disney stjernen, ble fort erstattet med Miley. Den lille jenta fra Tennessee, stjerne over natten. Sammen med Hannah montana har hun spilt Hannah Montana the movie. 
Hun ble spurt om hun ville spille inn en til film. Men hun nektet. Hun syntes det var for urealistisk. Så det ble ingen flere Hannah montana filmer. Men hun sa at de skulle spille inn en siste sesong av Hannah montana. Der hun avslørte seg selv for verden hvem virkelig Hannah Montana var, hun gjorde det for kjærligheten og fordi det begynte å bli vanskelig. Wherever i go

Karriere:
Etter at hun ble ferdig med Hannah montana episodene. Fikk hun imagen 'Hannah montana stjernen, Disney stjernen' hun prøvde alt hun kunne for å få vekk det image. Noe hun til slutt klarte. Hun har spilt inn flere albumer. Men hennes første cd, utenom Hannah montana het 'Meet Miley Cyrus'. Og etter det har hun hatt 2 egne cd, 'Breakout og Can't be tamed'.
Når Can't be tamed cd'en ble på salg. Var folk overasket. Hva hadde skjedd med den søte uskyldige Miley Cyrus. Hun visste seg lettkledd på Can't be tamed og Who owns my heart videoene.
Hun har vært med i flere filmer: LOL, So undercover, High school musical; jente som danser ved bassenget, Hannah Montana the movie, the last song og So undercover som blir lansert i neste år (2013)
Tumblr_lkmv4teler1qjxzx2o1_500_large

Forhold:  
Hun har hatt flere forhold. Til en som er 5 år eldre til en som er like gammel.
Nick Jonas:
Han var hennes alle første kjæreste. De hadde en utrolig god kontakt. Men forholdet tok brått slutt. 
Tumblr_la383t6rjj1qdx5oqo1_500_large
Justin Gaston:
Justin var 5 år eldre enn Miley. Han var en modell. Men de lot ikke alderforskjellen stoppe dem. De var sammen når Miley var 15 og han var 20. På den tiden begynte og henge mye sammen med sin x-kjæreste. Nick Jonas. De gjorde mest sannsynlig slutt på grunn av sjalusi.
 
Liam Hemsworth:
De 2 har vært sammen helt siden 2010, da de spilte inn The last song. Før de startet å spille inn filmen. Brukte de ferien til å henge sammen og bli bedre kjent. Noe som var bra. Fordi de visste 'kjemi' på settet og filmen. Og etter en 'Backyard Session' fridde Liam til Miley! Datoen er ikke avklart enda. Men det sies at Miley vil ha 3 bryllup. En i L.A, en i Australia og en i Tennessee.
Tumblr_m9hdw2cu2i1r4xyclo2_250_large
Noe artig og vite:
-Justin Bieber og Miley var aldri sammen, det er bare sykt bra redigerte bilder:)
Tumblr_mfa6qfs0uw1rg3wnwo1_500_large
-Bestemoren hennes er den eneste som kaller henne Destiny:
-Mange trur sangen 'Wedding Bells' til Jonas brothers er dedikert til Miley
-Miley har sunget på MSG sammen med Justin Bieber
-Hun skulle egentlig ha rollen på Hotel Transylnavia, men hun bestemte seg for å fokusere på musikkarieren!


 Ikke klag, jeg brukte utrolig lang tid på denne delen. Siden det var en som spurte om vi kunne skrive en del om det.. 


Postat av: Miley Ray Cyrus

Fint innlegg!

30.12.2012 @ 22:10
URL: http://mileyonline.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40748383