27.01.2013 | 22:06 | Kategori: Intervjuer

Miley Cyrus Cosmo Interview

Google oversetter:

Artikkel:

Rommet jeg er i med Miley Cyrus, like ved inngangspartiet av hennes herskapshus i Toluca Lake, Los Angeles, som brukes til å huse farens gitarer. Nylig oppusset, nå er det ett hundre prosent Miley: et rom fylt med minner som viser hvem denne tidligere barnestjerne pleide å være og hvem hun er nå, på 20 år.

 

Det er et bilde av 5-årige Miley sitter i fanget til hennes far, Billy Ray, at SeaWorld. Nærliggende er et bilde av henne i en lidenskapelig omfavne med Hunger Games stjerne Liam Hemsworth, tatt bare timer etter at de forlovet seg. En bok av kunst fra Tim Burton, som regisserte Miley i hennes første film, Big Fish, dominerer en tabell, mens en støpt bilde fra hennes nye film, så Undercover, sitter på en bokhylle litt lenger unna. Under bildet er en gren som Miley tidligere sikkerhetsvakt fagmessig skåret inn i form av en gitar er headstock og gripebrettet-en påminnelse om at Miley vil snart lansere en surra-om nytt album, hennes første siden innpakning showet som gjorde henne berømt.

 

Rommet kan knapt inneholde den energiske stjerne, som prøver å bosette seg i en stol, og deretter sprang opp til abbor på armlenet sin, og andre ganger, lener seg til å vise frem innholdet i iPhone sin, fylt med bilder av Liam, hennes hunder , og skjermbilder fra TV-filmen Liz og Dick. Hun er kledd tilfeldig på en rutete button-down, men håret hennes er hvit blonde og barbert på sidene, hva slags utseende som kan bli rocked bare av en kvinne som er virkelig trygg på seg selv. Uansett hva annet hun er, er at Miley.

 

Cosmo: Hvis jeg ba deg om å rangere de delene av livet ditt som du føler deg mest fornøyd med-kjærlighet, familie, musikk, skuespill, hva ville være på toppen?

Miley: Nummer én er mitt forhold til Liam. Det er det jeg føler mest trygg på, fordi du vet aldri, det er så mye hype bak min ny rekord, men det kunne komme ut, og worst-case scenario, alle jævla hater det.

 

 

 

Cosmo: Men du virker stolt av det.

Miley: Definitivt, det er andre ting som jeg er mest fornøyd med. Jeg har aldri fått til å lage en plate som dette fordi Disney har alltid vært på min tilbake sa: "Du har fått til å fremme TV-show i to måneder, så sørg for at posten har gjort ... og når du markedsføre posten, kan du fremme showet, filmen, og Hannah Montana posten? "Jeg var i utgangspunktet med to folks karrierer og prøver å gjøre mitt prioritet. Nå er det nesten som å være en ny artist og prøver å gjøre et førsteinntrykk. Jeg tror det beste jeg kunne ha gjort var å ta de to årene av å virkelig leve, fordi nå folk ikke tenker på meg som den jeg var på TV-show.

 

Cosmo: Tror du de noen gang virkelig gjorde? Når bilder fra ditt personlige liv skulle lekke, presenterte de et helt annet bilde enn Hannah Montana.

Miley: Noen av de verste tingene som har skjedd i min karriere, som ting får lekket, har faktisk vært hva som er best for meg, fordi folk visste når jeg var på som viser at jeg ble virkelig vokser opp. Jeg har aldri forfalsket noe. Jeg har aldri spilt Disney spillet smilende og å være en prinsesse og så plutselig har en hard tid, sier: "Det er ikke hvem jeg egentlig er."

//Marie    Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41212707