24.03.2013 | 23:01 | Kategori: Miam

Liam Hemsworth Spotted Outside Miley Cyrus? LA Home

Til tross for alle på igjen off-igjen rykter, Liam og Miley synes å være helt på akkurat nå! På lørdag 23 mars, ble Liam sett utenfor Miley Los Angeles hjem. Hold lesing for mer informasjon!

Kanskje de er sammen igjen tross alt! Etter de mange rapportene som Liam Hemsworth og Miley Cyrus skulle ha forholdet problemer mens han var i Australia, kan de nå alle være knust, da han ble oppdaget utenfor hans forlovede hjem på 23 mars.

Liam ble sett like foran husets porter, i sin vanlige tank top og shorts antrekk, toting en golfkølle. Han definitivt så hjemme, og som han var ikke bare slippe av, på bildet postet på TMZ.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth: Var det noen gang Trouble in Paradise? Det virket som deres engasjement var i ferd med å avslutte. Men HollywoodLife.com snakket med en venn i nærheten av par og bekreftet at de var alle gode.

"Miley forhold til Liam og hennes ekteskap var aldri i trøbbel til å begynne med," kilden fortalte oss. "Like, var det alle dumme rykter og nå som hun satte henne ringen tilbake på alles alle glade. Det er bare veldig dumt.

" I tillegg, mens hun var uten ring henne, var det ikke en stor avtale

. "Hun har aldri kastet henne ringen borte, hun bare ikke hadde på seg det. Ser jeg ikke hva de store er, liker, det gjør jeg ikke. "Kilden sa. Miley har også bekreftet hennes forhold var helt greit, forklarer på Twitter at hennes ringen var bare å få reparert, og at bryllupet var ikke av.

Miley Cyrus reagerer på rykter Mens Miley ikke selv tweet en reaksjon på alle rapporter om parets split, hun retweet en melding som deles av Evan Rachel Wood. Den lød: "Det faktum at vi lever i en verden som overser stripping av grunnleggende menneskerettigheter (verdighet, privatliv, etc.) av mennesker på grunn av deres status, er veldig trist for meg. Vi må ha høyere krav til oss selv som mennesker og samfunn. Husk at før du plukke opp en tabloid. Ikke drivstoff brann eller fremme mobbing og latterliggjøring av dine medmennesker.

//hollywoodlife
Liam Hemsworth Miley Cyrus Home     Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42027925