26.03.2013 | 16:50 | Kategori: Miam

Miley Cyrus Spotted With Ex Nick Jonas: Trouble With Liam Hemsworth?

Miley ble oppdaget av en fan på en restaurant kalt Paty er nær sitt hjem i Toluca Lake, California på 25 mars med hennes ex - tror du det er fordi hennes bryllup kan være av? Miley Cyrus er stepping ut av sin komfort sone! Sangeren ble oppdaget ut av fans med sin eks-kjæreste Nick Jonas og fans er gale.

Miley Spotted Med Nick En fan, Samantha, twitret: "Miley Cyrus var på paty er med Nick Jonas som 10 minutter siden. Så kult.

" Det ville være gal fordi han skrev en sang om hennes såkalte "Wedding Bells", sier han savner henne, nå som hun har flyttet på og engasjert. Liam ved Mileys Hus? Liam ble sett bare en dag før foran huset. Bildet postet på TMZ ikke ser ut som Liam var bare innom.

Vi fortalte deg at HollywoodLife.com snakket med en venn av paret og bekreftet at de gjør bra.

"Miley forhold til Liam og hennes ekteskap var aldri i trøbbel til å begynne med," kilden sier. "Like, var det alle dumme rykter og nå som hun satte henne ringen tilbake på alles alle glade. Det er bare veldig dumt.

" Kilden forklarte også hvorfor hun ikke bære gifteringen hennes.

"Hun har aldri kastet henne ringen borte, hun bare ikke hadde på seg det. Ser jeg ikke hva big deal er, liker jeg virkelig ikke. "Kilden sa. Miley har også bekreftet hennes forhold var helt greit, forklarer på Twitter at hennes ringen var bare å få reparert, og at bryllupet var ikke av.

Miley Cyrus reagerer på rykter Miley har nylig retweet en melding postet av Evan Rachel Wood:

"Det faktum at vi lever i en verden som overser stripping av grunnleggende menneskerettigheter (verdighet, privatliv, etc.) av mennesker på grunn av deres status, er veldig trist for meg. Vi må ha høyere krav til oss selv som mennesker og samfunn. Husk at før du plukke opp en tabloid. Ikke drivstoff brann eller fremme mobbing og latterliggjøring av dine medmennesker.
//Hollywoodlife 


Postat av: Marthe Mikalsen

så søt blogg du har ! <3

26.03.2013 @ 17:02
URL: http://marthem.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-post:

    Nettside:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42050261