30.01.2013 | 16:09 | Kategori: Historier

Mini imagine

Fant disse på nettet:)
-----
*imagine* Person: "Do you have any brother or sister?" Me: "Yes." Person: "How many?" Me: "more than 11 millions." *silence*

*imagine* Teacher: "Look its Miley Cyrus!" Everyone: "Oh my God, where!?" Teacher: "Now that I have your whole attention, let's talk about math."

Håper det går går greit at æ satt nån ut. Nu back to homework..
//Stine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.01.2013 | 22:10 | Kategori: Historier

#Imagine

Jeg fant den på nettet. Så jeg tar ikke æren for denne. Men jeg har oversatt den :) 
Den er inspirert av boken "As dead as it gets" 


 Har du noen gang lagt merke til at ting virker så lett for en viss folk?

De får alt de ønsker ... de får alt de ønsker seg ... de kan bare passe i lett ...

Noen mennesker er bare naturlig begavet med bra utseende, selv når de ikke fortjener det. Noen mennesker er født inn i en rik, rik familie, men fortsatt ikke setter pris på det.

Men ikke meg ... Jeg er fast i midten av ingensteds. Ingen noensinne lagt merke til meg. Ingen noensinne så på meg. Ingen noensinne snakket til meg. Ingen har noensinne ønsket å være meg. Jeg var bare ekstra, den drivende tumbleweed i livet sitt. Hans liv. Hennes liv. Alles liv.

Jeg gikk gjennom skogen ... det var en dyster dag. Jeg kikket opp og så mørke skyer rullende inn Bladene under meg ikke lage en lyd, selv når jeg gikk på dem. Jeg var så rolig som en indisk, uten engang å prøve. Jeg begynte å huske en viss hukommelse henger i bakhodet mitt.

Jeg husket bare noen få dager siden, gikk jeg gjennom kantina ... alene. Min has-been beste venn, Lilly, hang ut med de kule, diva-lignende jenter, stille og ta bilder med sine nye klær.Jeg hater disse jentene helt siden jeg kom til denne skolen. Nå som jeg og Lilly har drevet bort fra hverandre, henger hun ut med dem i stedet. Det tårer mitt hjerte at vi ikke er bestevenner lenger. Hun pleide å være noen jeg kunne fortelle alle mine hemmeligheter til, le med, og se skrekkfilmer med. Jeg snudde meg bort og gikk mot baksiden. Der så jeg Oliver, min andre har-vært venn, flørte med min største fiende, Mikayla.

Jenter som Mikayla, så bitchy som de var, hadde berømmelse, penger, klær ... alt en fyr ønsker. Hun alltid fikk det hun ville. Hun hadde nå Oliver ... hun visste at jeg var forelsket i ham. Men at forelskelsen har bleknet bort helt siden kampen vår ... ting var aldri den samme. Mine to beste venner forlot meg til å bli mer populært. Det knuste meg, selv om jeg aldri viste det.

Alle i tilværelsen ville være helt fornøyd hvis jeg aldri har selv eksistert ... Jeg gikk over mot en menneskemengde, alle i svart, i sorg. De sto over en kiste. Jeg så tårene falle fra Lillys øyne, til slutt blir en hulk. Jeg så Oliver prøver å holde tilbake tårene og prøvde å se modig og sterk. Han sto rett opp og prøvde å holde et uttrykksløst ansikt som presten snakket om døden. Jeg så Mikayla, blåser nesen i et lommetørkle. Oh, gi meg en pause. Jeg så Jackson ser på bakken, ser fortært og trist. Den eneste som brydde seg om meg. Jeg virkelig elsket min bror mye. Jeg hadde forlatt denne verden med ut å si farvel til ham. Det gjorde mitt hjerte føles tung, å vite dette.

En enkelt rose ble kastet av Oliver, i kisten, landing på kroppen. Meg. Min egen kropp. Jeg så på mens han kollapset og gråt ukontrollert, skriking på min døde kropp, forteller meg at han rotet det til. Litt for sent Oliver ... din unnskyldning var måten forfalt. Lilly skritt fremover for å prøve å roe Oliver, men det blir vanskelig når hun begynner å riste voldsomt selv.Hun også, kollapser til bakken, skrikende ... bare skriker ... som om min død var hennes faktiske smerter, som om hun faktisk brydde seg om meg.

Jeg sto foran dem og krysset armene mine, smiler. Jeg tenkte i hodet mitt, tror du dette ville gjøre opp for alle de månedene du forlatt meg? Alas, kunne de ikke se meg, enn si høre meg.

De bryr seg ikke om meg. Jeg nekter å noensinne tro det. Jeg så alle de svarte sørgende begynner å sikkerhetskopiere litt, se på scenen. Jeg en dobbel ta og kjenne igjen de fleste av tenåringene fra skolen min. Du har aldri brydde seg om meg til nå. Du har aldri lagt merke til meg før nå. Jeg selv så Jake Ryan, den mest populære fyren i skolen, står blant dem. Jeg ønsket å kjøre opp, hoppe på toppen av kisten min, og skrike, "Hvorfor i helvete er du her? Det tok du så lang tid å se meg?! Det tok alle dere DENNE lengter etter å se min smerte?"

Hvis bare de kunne se hvordan patetisk alt dette ser ut. Det beste med å være et spøkelse ... ingen kan se deg. Ingen kan snakke med deg. Ingen kunne skade deg. Ingen kunne stoppe deg fra å få hevn.


Jeg gikk over til min grav stein og og huket seg ned for å se ut:

RIP

Miley Ray Stewart

23 november 31 1992-oktober 2008

Du vil alltid bli husket og elsket.

Hvis jeg bare kunne løfte denne dumme, marmor stein og kaster den utfor et stup. Ordene provosert meg ... for de var ikke sant. De var aldri sant! Selv Jackson, som var den eneste som brydde seg om meg, til slutt ville glemme meg. Sikker på at han vil alltid elske meg siden jeg var hans søster, men jeg visste at en dag, ville jeg ikke bli husket, selv etter ham.

Jeg grublet over datoen for min død ... på Halloween ... natt jeg ble drept. Jeg tenkte på den kvelden ... hvordan jeg ble skutt fem ganger. Jeg var den eneste i huset på den tiden, da en røver i en svart finlandshette bryter et vindu og klatrer inn på soverommet mitt. Før jeg rakk å reagere, har en kule gikk gjennom hjernen min, den andre og tredje går gjennom hjertet mitt, går videre gjennom min brystkassen, og den femte går gjennom hjertet mitt en gang til.

Dø er ikke så smertefullt faktisk. Som jeg følte meg blir løftet fra kroppen min, opp mot himmelen, jeg stille takket røveren for en rask og smertefri død.

Jeg våknet i en lys, hvit sted. Et sted ingensteds, dvs et sted tidløs, et sted som ikke eksisterer ... det svært vanskelig å beskrive. Somehow, etter å ha gått rundt, fant jeg min vei tilbake på jorda, bortsett fra nå, kan jeg gå uten å bekymre deg. Jeg trenger ikke å spise, jeg trenger ikke å være redd for å lide noen fysisk smerte ... Jeg er uovervinnelig.

De som har såret meg ... du kan være trist om min død i dag. Kanskje til og med til i morgen. Men ved neste uke, ville min død bare bli glemt. Jenta som en gang gikk gjennom de samme hallene som du ... som ikke henge med noen ... The Nobody ... Jeg ville bli glemt.

Dvs der du vil være galt.

Jeg smiler når jeg heve en kniv.

Revenge er bra.

Jeg vil ha det.

Alle synes å få alt de ønsker ... men ikke denne gangen


 Once a Smiler, always a smiler
//Stine 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 22:00 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 10 "Do u miss me - Del 2" - siste del

"Hei alle sammen, husker dere meg?" spurte jeg i mikrofonen, og fikk høy skrik tilbake. "Når jeg gikk på denne skolen, var ikke jeg den mest popolæreste. Jeg ble mobbet, og de gjorde alt for å få livet mitt til å bli fælt, så alt som fikk meg i bedre humør, var musikken" sa jeg i mikrofonen og så ned på Nathan som hadde tårer i øynene. Han visste at jeg siktet rett på han. "Men jeg ble oppdaget på youtube, og skal jeg være ærlig, så kunne ikke livet mitt blitt bedre, Jeg er fornøyd med den, og det er det som teller" smilte jeg i mikrofonen. "Jeg håper dere liker denne lille konserten jeg skal holde for dere, og håper dere liker mine sanger, og hør på dette..." sa jeg

"Så Happeness does not depend on what you have or who you are, it solely relies on what you think" sa jeg før Every rose has its thorn melodien spilte. 

Cant be tamed

Liberly walk

forgiveness or love

Who owns my heart

"Becoming superstar" hørte jeg pappa mumle til Mike. 


 Once a smiler, always a smiler
//Stine 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 21:45 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 9 "Do u miss me - Del 1"

"Vet noen på skolen at jeg skal komme?" spurte jeg pappa mens vi kjørte mot skolen. Pappa nikket. "Bare lærerene" sa han og smilte. Jeg nikket, "Så det skal være en slags overaskelse for elevene?" spurte jeg og pappa nikket, igjen. 

Når vi kom inn på skolen, det var helt tomt. Noe jeg kunne skjønne siden det var time. "Vi skal denne vei" sa pappa og sa at jeg skulle følge etter han. "Hei Miley, lenge siden sist" sa Perfume, den gamle rektoren min. "Vi savner deg" sa hun og smilte. Jeg nikket men følte at jeg skulle spy innenifra. "Hyggelig å møte deg igjen" jeg hadde møtt mange rare folk i mitt liv, siden jeg ble kjent. Så dette var bare barnemat. 

"Vi tenkte det kunne være konsert etter fritimene" sa Perfume, vi nikket. "Da har vi 2 timer til å ordne klart, det klarer vi nok" sa jeg og smilte. Hun nikket. "Da lar jeg dere være her" sa hun før hun gikk ut. "Du skal vell ha det vanlige på deg?" spurte pappa. Jeg nikket og smilte. 

Vi hadde tatt opp det kule utstyret vi hadde hatt oppe i konsertene (men ikke alt, sellvfølgelig, det blir for tungvindt) "Konserten begynner om 30 minutter, så det er bare å oppvarme stemmen og gjøre det nødvendige før du går på scenen" sa  pappa og smilte. Jeg nikket. Jeg hadde funnet fram klærne mine og gikk inn på det stygge badet. Jeg skal ikke klage, det er bedre enn det var når jeg gikk på denne skolen. Etter og oppvarmet stemmen og gjort det nødvendige, var det klart for konsert. 

Rektoren skulle gå først på scenen for å si noen ord. Hun smilte stort for en gang skyld. "Hei alle sammen" sa hun, "I dag har jeg en overaskelse, en veldig kjent stjerne, skal synge for dere. Hvem tror dere det er?" spurte Perfume. "Justin Bieber, Selena Gomez, Katy Perry!" ropte alle i kor. "Pappa, før jeg begynner, vil jeg si noen ord" sa jeg til pappa som nikket. Han gikk bort til resten av bandet og fortalte det. "Hun gikk på denne skolen for 2 år siden, og noen av dere gikk sammen med henne, og velkommen Miley Cyrus" sa Perfume glad i mikrofonen. Jeg gikk ut på scenen

Once a smiler, always a smiler
//Stine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 21:30 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 8 "2 år senere"

"Gleder du deg?" Spurte pappa og smilte stort. Jeg nikket ivrig, jeg savnet familien min utrolig mye. 2 år siden jeg så dem sist. "Men Miley, det er noe du må vite" sa pappa. "Du skal ha en liten konsert på skolen, og synge fra can't be tamed albumet ditt" sa pappa. Jeg sukket, men nikket. Jeg skjønte at det var umulig og si nei til han. 

"Beesta" ropte jeg glad og kastet meg rundt halsen hennes. "Destiny, hvordan har du det?" Spurte hun og smilte stort. "Det går bra med meg, hva med deg?" Spurte jeg og smilte stort. "Bare bra"

_________
Once a smiler, always a smiler
- Utrolig kort del, sorryy 
//Stine 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 21:15 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 7 "Velkommen om bord"

Det hadde gått en uke, og det så ut som at Miley trivdes utrolig mye her. Og i dag skulle hun bli signert. Det hadde gått mange rykter om at det skal komme en ny stjerne. 

"Er du klar Miles?" Spurte jeg og smilte til henne. Hun smilte stort. Vi hadde meldt hun ut av skolen. Men jeg var sikker på at vi skulle til Tennessee snart igjen. 

"Men Miles, er du sikker på at du vil dette?" Spurte jeg alvorlig. Hun nikket. "Jeg er klar, pappa" sa hun og ga meg en klem. 
Vi hadde føyttet hit, til Los Angerles. Det så ut som at Miley trivdes her. "Kom vi må dra til studioet" sa jeg og smilte til hun.

Mileys POV
Det var utrolig mange folk utenfor studioet. Demhadde nok fått ferten om at det var en som skulle bli signert i dag.
"Velkommen om bord" sa Mike og smilte stort. Jeg kunne ikke tro det, jeg var signert

Once a smiler, always a smiler
//Stine
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 21:00 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 6 "Vi skal til L.A"

Miley Cyrus POV
"Ja" svarte jeg. Veldig usikker med hvem jeg snakket til. "Flott! Kan jeg snakke med faren din?" Spurte han. "Uhm, ja sikkert" svarte jeg usikkert og gikk ned trappen. "Pappa, det er en som vil snakke med deg" sa jeg og ga telefonen min til pappa. 

Billy Ray "pappa" POV
"Hei hvem snakker jeg med" spurte jeg og så etter Miley som gikk inn til stuen. "Hei, dette er Mike Brown" svarte han. "Hey, hvorfor snakker jeg med deg" spurte jeg usikkert. "Ja, du skjønner så jeg noen videoer på youtube, og det var videoer av Miley som sang. Så jeg lurte på om du og din datter vil komme til Los Angerles, så for vi snakke mer der" spurte han brg var i sjokk. Min datter synge. Det hadde jeg aldri trudd faktisk. Men jeg tenkte, viss ho har sotte ut videoer på youtube, vil hun nok ha en framtid som sanger. "Ja, det kan vi" svarte jeg glad. "Flott, jeg har bestilt billetter. Dere bor sant i Nashville, Tennessee?" Spurte han "ja" sa jeg. Vi sa hade og la på. "Miley, vi skal til L.A"

Once a smiler, always a smiler
//Stine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 20:45 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 5 "Hey, snakker jeg med Miley"

Mike POV
"Nicole, jeg er desperat" utbrøt jeg. Hun sukket. "Søk på youtube, der er mange sangtalenter" sa hun og blunket til meg. Jeg gikk mot pc'en min og gikk inn på youtube
Jeg trengte en ny stjerne. Med en kraftig stemme. Og bli en stjerne over natten. 
Jeg søkte på forskjellige covere. Men jeg fant ingen med den stemmen jeg ville ha. Jeg trykket inn på en ny video. Jeg var sikker på at dette skulle bli den siste videoen jeg skulle se på. 
Ei nydelig jente med brunt hår og blåe øyner og en gitar på fanget. Hun spilte sangen fire in the raim (husker ikke hva sangen heter) og hun var fantastisk. Jeg måtte finne henne

Til nu har jeg funnet ut at ho heter Miley Cyrus og bor i Tennessee. Jeg hadde nettopp funnet nummeret hennes. Jeg tastet inn nummeret og trykket på den grønne knappet. "Halloo?" "Hey, snakker jeg med Miley?"

Once a smiler, always a smiler
//Stine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 20:30 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 4 "Plutselig popolær"

I dag var det skole, jeg gruet meg. Hva vil Nathan og gjengrn hans gjøre med meg i dag. Jeg gikk inn på skolen medtusen blikk mot meg, dette var ikke normalt. "Hey babe" jeg giddet ikke å snu engang. For jeg visste at det ikke var til meg. Jeg stoppet brått da jeg kjente en hånd på skulderen, jeg stivnet.
"Hey babe" sa stemmen igjen. Jeg snudde meg sakte og så inn i de blåe øynene til Nathan. Jeg sa ikke noen ord. Bare så opp på han. "Vill du henge ut med meg i dag?e spurte han. Jeg så opp på han og ristet på hodet. 
Jeg snudde meg og gikk fra han. 
Jeg gikk inn på klasserommet og satt meg helt foran og ventetpå læreren. I mens jeg ventetgikk jeg ut på min youtube bruker å så på kommentarene

Du er virkelig nydeli!

Hvorfor har du ikke filmt deg selv gør. Du er nydelig! 

Jeg så med store øyner på kommentarene. Hvordan vet dem hvordan jeg ser ut. Jeg trykket på videoen. Da skjønte keg det. Jeg hadde sotte ut en uredigert video. Jeg skulle til å slette 'slett videoen' men det var forsent. Allerede hadde videoen 2 million views. Derfor ville Nathan snakke med meg

Once a smiler, always a smiler
//Stine
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 20:00 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 3 "Uten og legge merke til ett uhell"

Jeg gikk med bøkene presset inntil magen min imens jeg gikk mot klasserommet. "Se bitchen må holde bøkene tett inntil magen for å se tynn ut" utbrøt Nathan mens de andre lo. Jeg kjente tårene samle seg opp i øynene mine. Men jeg kunne ikke slippe dem ut, han sku ikke få den gleden.

Skoledagen ble endelig ferdig (flaks for meg) og nu var jeg på tur hjem. Jeg kom hjem uten noen problemer. Jeg gikk inn og kastet av skoene. Jeg slang sekken på en stol som lå i gangen. Jeg gikk inn på kjøkkenet og ordnet meg en brødskive med nutella.

Jeg hadde sittet inne på rommet en stund for å finne en fin sang jeg kunne lage cover av. Og valget ble adele - set fire to the rain. Sangen er nydelig

Jeg gikk inn på youtube, og logget meg inn på brukeren min. Som var xAbcdefgx rart navn, i know.

Jeg hadde lært meg teksten og fant fram videokameraet. Jeg smilte svakt til kameraet før jeg tok gitaren og begynte og synge og spille på gitaren. 
Nu manglet det bare at jeg skulle redigere videoen. Så jeg gikk inn på ett sånt redigerings program og redigerte den, til sist lastet jeg denopp på youtube, uten og legge merke til ett uhell..

Once a smiler, always a smiler
//Stine
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 19:30 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 2 "hore"

"Har dere hørt den nye coveret av henne" hørte jeg mange spørre til hverandre når jeg kom meg inn til klasserommet. "Ja, viss du mener hurt. Hun har en fantastisk stemme" jeg smilte for meg selv, siden jeg visste at dem snakket om meg. Men alikavell jeg hører dette hver dag, forteller jeg det fortsatt ikke. Siden det kan hende jeg mister fans. Noe jeg ikke vil. Jeg hadde fått mange kommentarer på videoene som dette:

Du har en fantastisk stemme!

Hvorfor viser du ikke hvem du virkelig er?

Sjaluu<3

Skulle ønske jeg hadde din stemme. Da hadde livet mitt vært komplett!

Osv. Så jeg får mange sånne kommentarer. Det beste er at de fleste er at det er flest positive enn negative kommentarer. 
"Hora, er du god i senga?" Spurte Nathan og smilte ekkelt. Det verste er at jeg begynner og tro at jeg er en hora. 

Once a smiler, always a smiler
//Stine

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.01.2013 | 19:00 | Kategori: Historier

Becoming superstar - Del 1 (premiere) "Dagen kunne ikke blitt bedre"

Jeg kommer til å sette ut delene hver halvtime, i dag. bare i dag!
_____________________
Jeg lever som alle andre, men er ikke mye popolær på skolen siden jeg blir mobbet. Dem synes jeg er en hore. Noe jeg ikke er. Jeg er fortsatt jomfru, vanskelig og tru. Men det eneste som holder meg oppe er synging. Jeg elsker og synge, så jeg setter ut videoer på youtube, selvfølgelig anonymt siden jeg ikke vil at noen i klassen (..eller noen på skolen) skal synes at jeg er dårlig til å synge. 

Så jeg redigerer videoene, så dem ser ikke at det er meg. For jeg trenger ikke mere hat. 
Stilen min, liker jeg egentlig veldig godt, men jeg tørr ikke å kle meg sånn. Siden stilen min egentlig er mye mer anderledes enn de på skolen. 
Jeg hadde nettopp laget en ny cover video. Jeg hadde nettopp redigert den og skulle sette den ut på youtube. Christina Aguilera - Hurt.

"Miles, er du klar til å dra på skolen" jeg ville egentlig rope nei, men mamma og pappa visste ikke om mobbingen (noe som er bra) så jeg ropte "JA"

"Der er jo hora" sa Nathan og kom mot meg med ett ekkelt smil på munnen. Dagen kunne ikke bli bedre, ironi


 

__________________
Delene er korte.
Once a smiler, always a smiler
//Stine
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
26.12.2012 | 12:31 | Kategori: Historier

info om historien!

hei jeg skal da skrive en historie her på bloggen :) den handler om Miley og Justin Bieber. så det blir en Jiley historie. jeg vil ikke si så mye om historien, dere får følge med. men her er en liten smakebit den skal hete I dont miss you at all!

 

jeg er ikke så flinke med å redigere videoer da, men håper det er godt nokk. jeg tror kanskje att første del kommer i kveld. ellers så kommer den vertfall i morgen! :)

- gleder DU deg?

- skal du følge med? ;)

 

#itsbiebertime


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.10.2012 | 20:53 | Kategori: Historier

3 historier i samme kategori!

Nu har jeg sikkert brukt 2 timer på å flytte historiene i samme kategori. Grunnen er fordi jeg ville ha mindre kategorier. Syntes dem var litt mange. Helt nederst er det 'When i look at you' så kommer det 'I want you' og til slutt kommer det 'Call me beautiful'. De tre første delene til Call me beautiful heter historie 3. Fordi jeg hadde ikke ett navn til historien. Her er noen ord, hva historiene handler om.

When i look at you:
Det handler om 18 år gamle Miley Cyrus, som bor i Tennessee. Hun er ikke akkurat den mest popolære jenta på skolen. Hun blir mobbet og banket. Hun har aldri visst grunnen. Hun har en fantastisk sangstemme. Vennen hennes Austin hjelper henne med å komme i musikkbransjen. Til slutt blir hun oppdaget. Hun blir signert på Hollywood records. Som er i L.A. Austin og Miley mister bare mer og mer kontakt...

I want you:
Handler om Miley. I denne historien også. Men denne historien handler hovedsakelig om Miley og Justin Bieber. Miley og Justin var sammen før. Men han slo opp med henne for fordel for Selena Gomez. Etter vært finner hun kjærligheten i Liam Hemsworth. Dem har noen konflikter og krangler. Men dem finner alltid veien tilbake til hverandre. Justin er sjalu. Han har enda noen følelser for henne. Hvordan kommer det til å gå på med Liam og Miley, og hva med Justin?

Call me beautiful:
Denne historien handler om 18 år gamle Taylor Vales. Hennes store lidenskap er boksing. Hun blir mobbet. Ingen på skolen vet at hun bokser, untatt en. Andrew. Til slutt bestemmer foreldrene hennes at dem skal flytte til Los Angerles. Der opplever hun mange eventyr. Hun blir bestevenn med selveste Miley Cyrus. Og hun finner ut at hun har en lillebror, Cameron Vales..

Jeg håper dere kommer til å kose å leve dere inn i historien. Alle historiene har (1 person) altså 'jeg' form.
1349019627926578_animate_large
//Marthe&Stine


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.10.2012 | 18:49 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 21 - Siste del

Fikk jeg sjokk..
_____________

Andrew stod foran døren og ventet på meg. Han hadde sikkert 100 roser, røde roser. "Hei Andrew, hva gjør du her?" spurte jeg. "Jeg må snakke med deg" jeg ga ett tegn til pappa og Cameron at jeg gikk med han. Dem nikket å gikk inn. "Kom" mumlet Andrew og tok meg i hånden. Han dro meg etter seg. Til slutt kom vi til en nydelig eng. "Hei ANdrew, hva skjer?" spurte jeg å så usikkert på han. "Jeg må fortelle deg noe" mumlet han å ga meg rosene. "Jeg liker deg virkelig Taylor, alt jeg ønsker. Er at du liker meg. Liker du meg?" spurte Andrew nervøst og tok hendene i lommen. Jeg smilte stort. Jeg likte han også. "Jeg liker deg også" smilte jeg å bet meg svakt i underleppen. Andrew kastet blikket opp å smilte stort til meg. "Kan jeg kysse deg?" mumlet han flau. Jeg nikket å smilte. Andrew tok forsiktig opp hånden sin å strøk meg fram og tilbake på kinnet. Han så lenge på leppene mine før han så opp på øynene mine. Han bet seg i leppen før han kysset meg mykt og lenge. Den følelsen var fantastisk, fantastisk å kjenne leppene hans på mine. Jeg trakk meg sakte fra han å tok armene mine rundt magen han å klemte han hardt inntil meg. "Call me beautiful" hvisket jeg. "You are beautiful" hvisker han å kysset hodet mitt.
________

Der var historien ferdg. Det kommer til å gå en stund til det kommer en ny historie :)

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.10.2012 | 18:48 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 20

Damen i kassen nikket og ga hun de 3 flaskene og popkornet.
______________

"Det var en utrolig bra film" smilte jeg. Cameron og Miley nikket seg enig. Jeg kjente mobilen min vibrere i lommen. Jeg tok den opp å så at det var fra pappa. "Vennen, du har boksetrening om en halvtime, skal jeg ta med treneklær?" skrev han. "Kan du godt, jeg kan be Miley å kjøre meg" sendte den tilbake. "Miley, tror du at du kan kjøre meg til boksetreningen" spurte jeg. "Okey, når har du trening?" ,, "1 time" svarte jeg. "Da har vi tid å dra på starbucks" smilte Miley. Jeg nikket å tok armen min rundt Camerons skulder. "3 baguetter, og 3 kakao" sa jeg til jenta i disken. Hun nikket å ga meg baguettene og kakaoen. Jeg satt alt på en brett før jeg gikk å satt meg ned vedsiden av Miley. "Tusen takk for at du kjørte meg og Cameron" smilte jeg. "Bare hyggelig, ring meg når du kommer hjem" sa Miley å kjørte bortover. Jeg smilte, jeg kunne ikke fått en bedre bestevenn. "Kom Cameron" mumlet jeg å dro han med inn i hallen. "Pappa" ropte jeg. Han snudde seg og smilte når han så meg og Cameron. "Cameron, du for se på når Taylor har trening" sa pappa. Cameron nikket å satt seg ned på en benk som var der. Jeg fikk klærne mine å gikk inn på garderoben. Jeg skiftet raskt. Jeg satt håret i en hestehale  før jeg gikk ut til pappa igjen. "Du skal bokse mot Nicole. Her er ett hoppetau" sa pappa. Vi brukte å oppvarme med å hoppe tau siden det var lett og enkelt. Og man blir sliten av det ;)"Utrolig bra Taylor" sa dommeren å kom mot meg. Jeg gliste, jeg klarte å slå Nicole også. "Bare gå i bilen Taylor, du er ferdig for i dag" sa pappa å kom mot meg. Jeg nikket og gikk mot Cameron som satt å spilte på mobilen. "Kom Cameron, vi skal dra hjem" mumlet jeg. Vi gikk å satt oss i bilen, jeg forran i passasjersetet og Cameron bak. Pappa kom til bilen etter noe minutter. Men da vi kom hjem. Fikk jeg sjokk..

____________

Nest siste del!:)
//Marthe

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.10.2012 | 18:46 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 19

"Du for lure" sa jeg å blunket til han.
_________________

"Jorda er etter Venus" mumlet jeg å skrev det ned. "Husk å skriv at dem tror det fins liv på jupiter sine måner, som heter Europa" mumlet Andrew. Jeg skrev det ned. Og til slutt ble vi ferdig. "Vet du hva?" spurte Andrew."Hva da?" spurte jeg. "Susanne ble så frustrert, når du ble mer og mer kjent at hun raserte hele skolen" sa Andrew med en liten latter på slutten. Jeg ristet på hodet. Telefonen min ringte. Jeg så at det var Miley. "Yoo Miley" gliste jeg. Andrew så fort opp på meg. "Ja, jeg blir med på kino" smilte jeg. "Men kan jeg ta med Cameron?" spurte jeg. "Han er lillebroren min skjønner du. Må bli mer kjent med han" sa jeg. "Greit, bare kom" sa jeg å la på. "Som Miley Cyrus?" spurte Andrew med åpne øyner. Jeg nikket å smilte. "Så du må dra nu, vi ses i morgen" Andrew sukket å gikk ut døren. "Cameron" ropte jeg. Og like etter ble romdøren opp. "Ja?" spurte han. "Blir du med på kino, sammen med meg og Miley?" spurte jeg. Han nikket å gliste.

Etter en stund kom Miley. Jeg og Cameron gikk å satt oss i bilen. "Så dette er lillebroren din" sa Miley og smilte. "Ja, fikk vite det i over i går, faktisk" smilte jeg å så bak på Cameron som så ut vinduet. "Hvordan film går på kino?" spurte jeg. Miley trakk på skulderen. "Vi ser når vi kommer fram" smilte Miley. Jeg nikket. "Cameron, unnskyld om jeg spørr. Hvor gammel er du?" spurte jeg å snudde meg mot han. "Bare 13 år" smilte han. Jeg nikket.Vi kom oss fram til kinoen. Vi gikk rundt å så på plakatene. "Hva om vi ser den?" spurte jeg å pekte på den nye spider-man filmen. Jeg hadde lyst å se den, også for alle se den. "Enig" smilte Miley. Vi gikk bort til billettluken, "vi skal ha 3 billetter" sa jeg og tok opp pengboken. "Det blir 150 kr" sa mannen. Jeg nikket å ga han pengene. Jeg fikk billettene. "Jeg betaler for godteriet siden du betalte for billettene" sa Miley. Jeg nikket å gikk etter henne. "Hvordan drikke?" spurte Miley, "Cola" sa jeg. Jeg snudde meg mot Cameron. "En fanta" sa han. "Flott, da tar jeg sprite" smilte Miley."Du må ikke glemme popcorn" sa jeg raskt før hun gikk bort til disken. Miley snudde seg mot meg og blunket til meg før hun snudde seg mot disken igjen. "Jeg skal ha en cola, fanta, sprite og popcorn" sa Miley. Damen i kassen nikket og ga hun de 3 flaskene og popkornet.
_____________

Mer?

//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.10.2012 | 18:40 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 16

Han nikket og lukket øynene.
____________

*Morens Synspunkt, da Cameron kommer*
Det dingte på døren. "Jeg kommer" ropte jeg å kastet fra meg grytehanskene. Jeg tørket hendene før jeg gikk mot utgangen. Jeg åpnet døren og smilte. Jeg så litt ned. Det var en gutt på 13-14 år gammel. "Hei" smilte jeg. Han så opp på meg. "Hei mamma" smilte han. "Hei vennen" sa jeg å ga han en klem. "Så stor du har blitt" sa jeg. Han smilte tilbake. "Skulle ikke du komme før i morgen?" spurte jeg. Jeg inviterte han inn. "Jo, men mamma bestemte å sende meg hit nå" sa han å satt seg ned på sofaen. Jeg nikket, visste ikke hva jeg skulle si. "Hvor er pappa?" spurte han. "Han er på jobb" sa jeg. Jeg gikk inn på kjøkkenet å forsettet med maten. Cameron gikk etter meg. "Du får sove sammen med søsteren din helt til vi er ferdig med rommet ditt" sa jeg. Han satt seg ned på stolen som var på kjøkkenet. "Hvem er søsteren min?" spurte han. Jeg snudde meg mot han og tok opp telefonen min og fant ett fint bilde av henne. "Hun heter Taylor" smilte jeg å ga han telefonen
.

"Kor er dere fra?" spurte Cameron. "Vi er fra Omaha" smilte jeg. Han nikket å studerte bildet. "Er det noe?" spurte jeg forsiktig. "Hun ser bare så kjent ut" mumlet han. "Hvordan kjent?" spurte jeg. "Jeg trur jeg har sett henne før, men la oss glemme det" smilte han. Jeg nikket. "Er du stulten?" spurte jeg.
_______________
Rar slutt på en rar del ! :)
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
01.10.2012 | 17:33 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 18

Hva gjorde han her?
____________

Hva gjorde Andrew her?Jeg skal i allefall ikke vise meg foran han. Jeg listet meg mot skapet mitt. låste den opp å så på timeplanen. "Naturfag" mumlet jeg å tok bøkene ut fra skapet. Lukket den igjen. "Hei Taylor" ropte Lola og tok armen sin rundt meg. "Hvordan time har du?" spurte jeg. "Engelsk, du da?" spurte hun. "Naturfag" sukket jeg. Hun sukket. "Vi ses" sa hun å gikk mot klasserommet sitt. Jeg vinket til henne. Jeg gikk inn på klasserommet. Satt meg ned vedsiden av vinduet. I dette klasserommet sitter vi 2 og 2. Altså at vi sitter med en person. "Hei Taylor" sa læreren  Kjell Kielland. Men alle kaller han Kjell. Etter en stund kom alle elevene. Jeg satt helt alene. Siden ingen av vennene mine var i denne klassen. "I dag har vi fått en ny elev. Ønsk velkommen Andrew" jeg stivnet totalt. Han kom inn å så seg rundt i klasserommet. Jeg så raskt ned på gulvet for en håp at han ikke skulle.? "Du kan sette deg ned vedsiden av Taylor" sa Kjell. Jeg hadde fortsatt blikket mot gulvet. Jeg hørte noen skritt å så noen sette seg ned på stolen vedsiden av meg. "Hei jeg er Andrew" sa den etterlengtet stemmen. Jeg så opp på han. Han hadde ikke forandret seg en prikk. Like fin som han var før. "Taylor" ,,, "Andrew" sa vi i kor.

"Tay,  jeg må snakke med deg senere" hvisket han. Jeg prøvde å følge med hva Kjell sa, altså læreren. "I dag skal dere ha innlevering til fredag. Og i dag er det onsdag. Altså 2 dager. Og jeg har laget noen lapper. Der det står hva dere skal skrive om. Og dere skal skrive på oppgaven med sidemannen" sa Kjell. Jeg sukket  "Så Dina, kom opp hit og trekk opp en lapp" sa Kjell. Hun reiste seg opp å tok hånden oppi boksen. Hun fant en lapp. "Les det høyt opp" sa Kjell. "Proteiner og bakterier" ,, "du kan gå å sette deg ned igjen" sa Kjell. "Taylor" sa Kjell. Jeg reiste meg opp å tok hånden min oppi boksen. Jeg tok en lapp. "Planeter" leste jeg høyt opp å satte meg ned vedsiden av Andrew. "Hjem til meg, eller deg?" spurte Andrew. "Meg" jeg måtte jo hente Cameron, uansett vil jeg ikke til han. Vi satt oss i bilen min. Jeg tok på meg sikkerhetsbeltet. "Vi må bare kjøre til grunnskolen" mumlet jeg. Vi sa ikke noe mer. Før jeg kjørte å hentet Cameron. "Bare vent her" mumlet jeg å gikk ut av bilen. Jeg gikk ut å letet etter Cameron. Jeg så han stå der med to gutter, "Cameron" ropte jeg. Jeg gikk mot dem. Han snudde seg å smilte når han så meg. "Klar til å dra?" spurte jeg. Han nikket. "Hun var fin" hvisker en av vennene til Cameron. Jeg trakk brynene sammen. "Hade gutter" sa han å vinket til guttene før han gikk etter meg. "Du må sette deg bak" mumlet jeg å satte meg inn i bilen.Han nikket å satt seg inn i bilen. "Tay, hvem er han?" spurte Andrew. "Du for lure" sa jeg å blunket til han.
__________________

Besøk: justdbiebsstory.blogg.no
-Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
01.10.2012 | 13:32 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 17

Miley så raskt på meg før hun snudde seg mot veien igjen.
_____________

Alarmen gikk. Jeg sukket irritert å slo av den. Jeg krøp lenger under dyna. Godt og varmt. "Taylor, du må stå opp" ropte mamma. Jeg sukket å reiste meg. Jeg gikk inn på badet. Børstet håret å lot det henge naturlig nedover skulderen min. Og fant fram en svart jeans. En hvit topp. Og en gjennomsiktig svart genser over. Jeg tok på meg mascara. Og voilä ferdig! Jeg gikk ned trappen mot kjøkkenet. "Taylor, du må kjøre Cameron på skolen" sa mamma og ga meg noen speilegg. Jeg nikket å tok ett tygg av speilegget. Jeg spiste opp før jeg så på klokken. En halvtime til skolen begynner. "Kom igjen Cameron, skolen begynner om en halv time" sa jeg å tok vesken over skulderen. Jeg tok på meg noen hvite converse. "Okey, fortell litt om deg selv" sa jeg å startet bilen og rygget ut av eiendommen. "Okey. Jeg er skuespiller. Liker å spille fotball og være med venner" sa Cameron og tok på seg sikkerhetsbeltet. Jeg nikket å smilte. "Duda?" sa Cameron. "Jeg heter Taylor, er 18 år og driver med boksing og synging" smilte jeg. Han nikket. Det ble litt klein stillhets. Så jeg satt på radion. Det jeg fikk høre noe sjokkerende. "Det har kommet en ny stjerne til USA. Hun ble oppdaget på youtube. Og er fortsatt ikke signert. Hun heter Taylor Vales å synger 'We are never ever getting back togheter" sa dama i radioen før musikken ble spilt. Jeg så på Cameron med store øyner.
Vbbkv_large
"V-var det deg?" stammet han. Jeg nikket sjokkert å fortsatte å kjøre mot skolen hans ."Skal jeg hente deg også?" spurte jeg. Han nikket å smilte. "Glad i deg" ,, "Glad i deg også" han ga meg en liten vink før han gikk inn på skolen. Da begynte jeg å kjøre bort til min skole. Jeg parkerte å slamret igjen døren. Men da jeg gikk inn på skolen, fikk jeg litt av en overaskelse. Hva gjorde han her?

___________________

Mer? Hvem tror du det er?
-Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.09.2012 | 22:59 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 16

 "Er du stulten?" spurte jeg.
___________________

*Taylors Synspunkt, nåtid*
"Aw, se så søte" hørte jeg en svak stemme si. Den var mest sannsynlig mamma sin. "La dem sove, kjære" sa pappa. "Okey da" sukker mamma å gikk ut døren. Jeg satt meg opp. Telefonen min dirret, som ett tegn på at jeg fikk melding. Jeg lente meg mot den. En melding fra Miley. "Hei, sorry visst jeg vekket deg, finne på noe sammen. Shopping?" smilet mitt vokste. "Helt greit. Kan du hente meg om 2 timer?" sendte jeg tilbake. Jeg fikk fort svar at det var greit. Jeg reiste meg opp å fant noe fint å ha på meg før jeg gikk inn på badet. Jeg dusjet lenge. Shavet leggene. Før jeg gikk ut dusjen. Jeg tørket meg før jeg skiftet klær. Tok på meg parfyme å begynte å sminke meg.
Jeffrey-campbell-boots-american-apparel-hat-secondhand-shirt_400_large
//Untatt veska og lua
"Perfekt" mumlet jeg å så ned på antrekket mitt. Jeg tok opp telefonen min å så det var en time til Miley skulle komme. Så jeg gikk ned på kjøkkenet å lagde meg noen brødskiver med skinke og agurk på. "Pappa" spurte jeg søtt. "Ja vennen" sa pappa. "Kan jeg få litt peng. Jeg skal dra på shopping med Miley" smilte jeg. "Hvem er Miley" ,, "En jeg ble kjent med i går" svarte jeg med ett lite smil. "Jeg overfører penger" sa pappa. Jeg nikket å satte meg på sofaen og tok fjernkontrollen å byttet kanal. Jeg endte opp med å se på CSI Miami. Greit nok :)  Det tutet utenfor. Jeg reiste meg opp å tok en svart veske, med solbrillene, lipgloss og kortet. Alt i boks. Jeg gikk ut til bilen. "Hei Miley" smilte jeg. "Hei Taylor" smilte hun. "Hvor skal vi?" spurte jeg. "Vi skal på kjøpesenteret" Miley så raskt på meg før hun snudde seg mot veien igjen.
______________

Mer?
Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.09.2012 | 19:25 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 15

"Det kan jeg kanskje fortelle deg en annen gang" sa jeg å smilte skjevt. Hun nikket.
___________________
"Takk for en herlig dag" smilte jeg, "Bare hyggelig. Jeg ringer" sa Miley å startet bilen før hun kjørte vekk fra eiendommen min.  Jeg gliste før jeg gikk inn. "Hjemme" ropte jeg å kastet av meg skoene. "Stua" ropte dem tilbake. Jeg satt meg ned på sofaen sammen med dem. Da la jeg merke at dem stirret på noe. "Hva er det dere stirrer på?" spurte jeg. Dem svarte ikke så jeg fulgte blikket dems. Det var en gutt. Han var sikkert 13-14 årene. "Kem er du?" spurte jeg. Han hadde sett på meg. "Ehm, hei jeg er Cameron Vales" sa han å rakte meg hånden. Jeg nikket. "Mamma, kem er dette?" spurte jeg å dultet hun på skulderen. "Det er lillebroren din" sa hun enkelt. "Skulle ikke han komme i morgen?" spurte jeg. "Forandringer i planene" sa hun og smilte.
"Cameron skal flytte inn til oss" sa mamma. Jeg nikket, jeg hadde alltid hatt lyst på en bror."Men du må dele rom med han, sånn midletidig. Sånn at vi blir ferdig med rommet hans" sa mamma. Jeg sukket og nikket. Dette var ikke noe å diskutere engang. "Jeg går opp på rommet mitt." sa jeg å reiste meg opp. Jeg gikk inn på rommet mitt. Rommet mitt var ganske stort. Mange pokaler fra boksing. Jeg tok opp maccen på fanget, og tok på musikk. Taylor Swift sin sang. 'We are never ever getting back togheter'. "We are never ever ever getting back togheter" sang jeg. Det banket plutselig på døren, jeg snudde meg brått mot døren. Der stod Cameron og smilte til meg. "Kan jeg komme inn?" spurte han. Jeg nikket å begynte å synge igjen.
Tumblr_lw9o6kayhe1qjv8ku_large
"Jeg tror jeg har sett deg før" mumlet han å satt seg ned vedsiden av meg. "Hvordan da?" spurte jeg. Han trakk opp skulderen å studerte rommet. "Nu vet jeg hvor jeg har deg fra" utbrøt han å fikk store øyner. "Du er Taylor Vales, bokselegenden" sa han. Jeg nikket å smilte. "We are never ever ever getting back togheter" sang jeg. Jeg satt å så videoen som jeg å vennene mine laget sammen. "Men hvor skal jeg sove?" spurte han. Jeg klappet vedsiden av meg i senga. Han gliste å la seg bakover senga. Jeg smilte å logget meg inn på facebook, da jeg så at jeg hadde en ny venneforespørsel. Jeg trykket på knappen. Det var Miley som hadde sendt meg.Jeg godtok venneforespørsmålet. Jeg logget meg ut av facebook siden det ikke var noe stort der. Jeg slo av maccen og la den under senga, og reiste meg opp. Og gikk inn på badet. Pusset tennene. Jeg tok på meg en stor pysjamasbukse. Og en t-skjorte. Jeg gikk inn på rommet. Jeg la meg under dyna. "Taylor?" spurte Cameron. "Ja?" spurte jeg å satt meg litt opp. "Kan du ta armen din rundt meg?" spurte han. Jeg trakk brynene sammen å så rart på han. "Hvorfor det?" ,,, "Jeg savner dem sånn" sa han. Jeg smilte svakt å tok armen min rundt han, og presset han inntil meg. "Bedre nå?" hvisker jeg. Han nikket og lukket øynene.
Tumblr_mavlrnck0g1qjze1xo1_500_large 

__________________

Mer?
-Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
30.09.2012 | 15:20 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 14

"Hei, det er Taylor" smilte jeg. "Hei, lurte på om vi kunne møtes, bli bedre kjent å sånn" sa Miley. Jeg reiste meg opp fra stolen. "Det kan vi sikkert. Henter du meg? *RandomAdresse*" ,, "Kommer nu" sa Miley å la på. Jeg smilte å gikk opp på rommet. Egentlig trudde jeg vennene mine skulle være her. Men nei. Jeg gikk rundt på rommet å letet etter en lapp. Tilslutt fant jeg en. Jeg leste lavt for meg selv. "Hei Taylor, sorry for at vi stakk uten å si noe. Men det hørte ganske viktig det foreldrene dine skulle si deg. Så vi sneik oss ut. Håper det går greit. Ses i morgen. Love." jeg smilte. Jeg hadde virkelig verdens beste venner. Jeg krøllet lappen å kastet den i søpla. Jeg skiftet klær. Vil ikke se ut som ett takras :)


Det tutet utenfor. "Hade mamma" skrek jeg før jeg gikk ut døren. Når jeg kom ut satt jeg meg inn i bilen. "Hei, wazzup?" spurte jeg å tok på meg sikkerhetsbeltet. "Ikke mye, digger stilen din" gliste Miley. "Tusen takk" smilte jeg tilbake. "Og jeg digger din" smilte jeg tilbake. Jeg kunne gjerne godt i det selv. Trur vi hadde ganske lik stil. "Skal vi dra på starbucks?" spurte jeg å snudde meg mot Miley. Hun nikket. Miley parkerte bilen. Jeg gikk ut av bilen. Vi gikk sammen inn på kafèn. "Hva skal du ha, jeg bestiller for deg" sa Miley. "En baguett og kakao" smilte jeg. "Bare finn en plass. Så kommer jeg snart" sa Miley. Jeg nikket å fant en ganske fin plass å sitte. Jeg satt på facebook når Miley kom å satt seg ned over meg. Jeg la fra meg mobilen og så opp på Miley som smilte til meg. "Hva sier du til å bli bedre kjent?" spurte jeg. Hun smilte å nikket. "Vi stiller 20 spørsmål hver" sa Miley som et forslag. Jeg nikket. "Jeg begynner" sa Miley. "Hvor gammel er du?" spurte Miley. "18 år" svarte jeg å tok ett tygg på baguetten. "Hvor er du fra. Det høres ikke ut som du er fra LA" Spurte Miley. "Jeg er fra Omaha" smilte jeg. "Hvorfor flyttet dere?" spurte hun og tok tygg av baguetten hennes. "Det kan jeg kanskje fortelle deg en annen gang" sa jeg å smilte skjevt. Hun nikket.
___________________

Mereee?
BESØK : WWW.JUSTDBIEBSSTORY.BLOGG.NO
-Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.09.2012 | 16:12 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 13

"Du har en lillebror" sa pappa.
__________________

"HÆÆÆÆÆÆÆ!" utbrøt jeg. "Du har en lillebror" sa pappa igjen. Jeg så på dem med store øyner. Jeg hadde hele livet trudd jeg var ene barn. Og nu for jeg vite at jeg har en lillebror.  "Hvorfor har jeg ikke fått vite det før?" ropte jeg. "Du husker når du var yngre. Og du syntes jeg var tykk?" spurte mamma. Jeg nikket. "Da var jeg gravid med lillebroren din" sa mamma. "Hvorfor beholdt dere ikke han?" mumlet jeg. "Vi hadde ikke tid Taylor. Du vet jo at vi hadde dårlig økonomi. Men fikk bedre økonomi etter vært" jeg nikket. Fortsatt skuffet over at mamma og pappa ikke fortalte dette før. "Han kommer hit i morgen" sa mamma. Jeg så på henne med store øyner. Og nikket stumt. "Hvordan ser han ut?" mamma begynte å rote i lommene. "Sånn ser han ut" mamma visste meg bildet.
Tumblr_ltjhpvmtbd1qme5wno1_250_large
"Han ser kjent ut" mumlet jeg å studerte bildet. "Han er skuespiller" sa mamma og smilte stolt. "Det er han på disney. Han han er på ehm. Jessie" sa jeg. "-trur han var Luke eller noe sånt der" mumlet jeg. "Men vennen, ikke fortell dette til vennene dine" jeg nikket. Akkurat da ringte telefonen min. Jeg tok den opp. ukjent nummer. Jeg tok den mot øret. "Hallo" sa jeg. "Hei, det er Miley"
________________

Så Taylor har en lillebror!
-Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
29.09.2012 | 09:41 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 12

Dem nikket å reiste seg opp
______________

"La oss se videoen" sa Nicoline. Eller som vi kaller henne Line."Okey" smilte jeg. Vi hadde reagert videoen. Og nå var den klar til å bli sett. "Taylor, vi setter den inn på youtubebrukeren din" smilte Lola. Jeg nikket. Jeg lastet den ned på youtube. "Så, klar til å se den?" spurte jeg. Dem nikket. Jeg trykket på play.


Den var utrolig bra" sa Paris og ga en highfive med Josh. "Jeg er enig" smilte jeg. "Taylor, er du hjemme?" ropte mamma. "Ja" ropte jeg tilbake. "Er det vanlig å rope i denne familien?" tullet Nico. Jeg nikket å smilte. "Kom ned" ropte hun. Jeg nikket. "Jeg kommer straks" sa jeg til dem. Dem nikket. "Kos deg" lo Line. Jeg nikket å smilte. Jeg gikk ned trappen. Og gikk mot kjøkkenet å satt meg ned stolen. "Vennen, vi må snakke med deg" sa mamma å så ned på hendene sine. "Hva da?" spurte jeg beskymret. "Du har en lillebror" sa pappa.
Tumblr_mafj1ez2xo1ryoy6mo1_400_large
______________
Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 22:17 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 11 - Maraton

"Vi ses"
_____________
"Vet dere hva, jeg kjeder meg. La oss lage en video" smile jeg. "Hvilken video?" spurte Lola. "Dere har hørt Taylor Swift sin nye sang. 'We are never ever getting back togheter?" spurte jeg. Dem nikket. "La oss lage en video til den" smilte jeg. "Vet dere hva, jeg synes en av oss skal synge til sangen. Ellers er den ikke 'våres' " sa Lola. Paris nikket. Paris var den andre venninen min. "Jeg vet hvem som kan synge" sa Paris plutselig. "Hvem da?" spurte jeg å så på henne. Hun så på meg med ett blikk. "Whaat? Kan Taylor synge?" spurte Lola sjokkert. "Ja, jeg så en video av henne på youtube. Kom igjen Taylor. Kom igjen" maste Paris å så beendene på meg. Jeg nikket til slutt. "Vi ringer til noen. Så dem kan være med i videoen" smilte jeg. Dem gliste. Dem tok opp telefonen å begynte å ringe. Men jeg tok opp maccen min å søkte på Taylor Swifts sin sang. Jeg måtte lære meg teksten. "We are never ever ever getting back togheter" sang jeg. Jeg kunne jo egentlig sangen ganske godt fra før av. "Jeg ringte til Nico, Josh" gliste Paris. "Og jeg ringte til Nicoline" smilte Lola. Jeg nikket. "øv litt på sangen" sa Paris. Jeg nikket. Jeg printet teksten ut i sted. "Nico og Josh kommer snart" sa Paris å tok ned telefonen. Jeg nikket å smilte. Jeg øvde svakt på teksten. Selvom jeg kunne den litt fra før av. Det dingte på døren. "Jeg åpner" ropte Lola og løp ned trappene til døren. "We are never ever ever getting back togheter" sang jeg. Litt høyere enn i sted. "Du er kjempe flink Tay" jeg snudde meg brått å så to smilende fjes. Nico og Josh. Jeg smilte tilbake. "Nicoline kommer snart" smilte Lola. Jeg nikket. "Skal vi begynne å planlegge?" spurte jeg. Dem nikket. Jeg hentet noen ark. Så vi kunne skrive på. "Okey, kem skal være kem?" spurte jeg å så på dem alle. "Tay, du er hun som synger. og er hun som kjæresten er utro mot" sa Lola. De andre nikket seg enig. Jeg sukket å skrev det ned. "Kem skal være jenta som kjæresten skal være utro med?" spurte jeg. Paris rakte fort opp hånden. Jeg smilte å skrev det ned. "Kem skal være kjæresten 'min' " spurte jeg. Josh og Nico så på hverandre, før dem nikket. "Josh skal være det" smilte Nico. Jeg nikket å skrev det ned. "Lola, hva skal du være.?" spurte jeg å så på henne. "Jeg skal være stylisten" smilte hun. Jeg nikket. "Nico, du kan være vennen til 'kjæresten'" sa jeg. Han nikket. "Skal vi begynne?" spurte jeg. Dem nikket. Jeg reiste meg opp å tok videokameraet mitt. "Klar?" spurte jeg igjen. Dem nikket å reiste seg opp

_____________
Misunner utsende hennes!
Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 20:35 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 10 - Maraton

"Jeg håper å få sett henne" mumlet jeg å gasset mer på.
__________________

Vi kom fram til boksehallen. Vi betalte biletten og gikk ut. "Første runde går til Taylor Vales" ropte noen. Vi gikk inn. Det var en svær binge midt i rommet. Jeg tok hetten over hodet for å ikke bli kjent. "Dette klarer du Taylor, for pappa" sa tydligvis faren hennes til henne. Jeg smilte. Dommeren fløytet i fløyta. Jeg og Liam satt oss i første rad. "Vær fornøyd nå, du for se boksekampen med egne øyner" hvisket jeg til han å kysset han på kinnet. "Taylor, Taylor, Taylor" ropte publikummet. Dommeren fløytet. Taylor slo jenta hardt i magen. "Ouch.." mumlet jeg å gjemte meg bak Liam. Liam lo og klemte meg inntil seg. "Taylor vinner" sa dommeren. Jeg tok opp hodet å så en svett Taylor stå der og puste tungt. Faren hennes kom mot henne og klemte henne hardt inntil seg. Jeg reiste meg opp å gikk bort til faren hennes."Kan du be henne å komme til jente garderoben, jeg må snakke med henne." han nikket og smilte.

*Taylors Synspunkt*
"Taylor. det er en som vil snakke med deg på jente garderoben" sa pappa. Jeg nikket å smilte. Jeg var utrolig fornøyd med meg selv, jeg vaant! Jeg lurer på hvem jeg skal møte. Håper det ikker er noen fra den gamle skolen. For da er jeg ute. Jeg gikk inn i garderoben. Det var ikke hvilken som helst person der inne. Det var Miley Cyrus! "Whattaaa..." kom det ut av meg. "Hyggelig å hilse på deg, jeg er Miley" smilte hun å tok fram hånden. "H-ei, jeg er -Ta-ylor" stammet jeg fram. Miley, står rett foran meg. Drømmer jeg? "Du er utrolig flink både å bokse og synge." sa hun og smilte. "D-u, d-u, har h-ørt meg s-y-ynge, hvor?" stammet jeg. Hun lo litt. Youtube, smarta" hun ristet på hodet. Ohjaa. youtube, jeg facepalmet meg selv. "Hva gjør dere her?" spurte jeg å så på Liam som stod bak henne. Jeg hadde roet meg ned. "Jeg og Liam kjedet oss hjemme, så vi søkte på nettet på noen sangtalenter. Du har virkelig et talent" smilte Miley. "Tusen takk" smilte jeg å satt meg ned på benken som var der. "Du har virkelig ett sangtalent Taylor. Ville du satset på sangkarrieren?" spurte Liam. Jeg ristet på hodet. "Dette var bare for morroskyld at jeg satt ut en video" smilte jeg. "Det skal vi se på" sa hun og blunket med øyet. Jeg himlet med øyet. "Men Taylor, kan vi snakkes senere. Kan jeg få nummeret ditt, så ringer jeg deg senere?" spurte Miley. Jeg smilte og fikk iphonen hennes. Jeg skrev inn nummeret mitt å lagret det. "Værsegod" smilte jeg. "Tusen takk, vi ses" smilte Miley. "Vi ses"

_______________
Mer?, endelig møttes Miley og Taylor!
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 19:37 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 9 - Maraton

Når jeg kom hjem laget jeg men en youtubebruker "Hei alle sammen, dette er min første video cover. Jeg skal synge One Direction sin sang 'What makes you beautiful!"
_____________

*Mileys Synspunkt*
"Hva synes du om henne?" Liam viste meg en video med en jente med langt blondt hår og blåe øyner. Søt var hun, men stemmen var sur. Jeg ristet på hodet og søkte One direction med what makes you beautiful. Det var en jente med brunt hår og brune øyner. Stemmen hennes var fantastisk. Jeg og Liam kjedet oss, så vi begynte å surfe på youtube, etter sangtalenter. "Det kaller man talent" sa jeg etter videoen var ferdig. Liam nikket seg enig og klappet igjen maccen sin. "Hun heter Taylor Vales, og bor i Los Angerles." mumlet jeg.

Jeg satt å så på Frustrerte fruer da Liam byttet kanel. "Hva var det for" ropte jeg til han. "Det er bryting på tven i kveld, sorry babe" sa Liam å kysset meg på munnen. Jeg sukket å fulgte med på tven. "Og her er Taylor Vales mot Gwen Morano" sa programlederen. Jeg sperret opp øynene og slo tven høyere. "Det er henne" ropte jeg å pekte på tven. "Jeg hører deg kjære, jeg sitter rett vedsiden av deg" sa han å kysset på meg på kinnet. "Hun var utrolig god" sa jeg å så på tven. "Ja, utrolig god" måpet Liam. "Vi må dra dit, kom da Liam" sa jeg å dro han mot gangen. Liam slo tven av. Vi løp bort til bilen å kjørte fort til bokseturneringen. "Jeg håper å få sett henne" mumlet jeg å gasset mer på.
___________________

Mere?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 18:47 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 8 - Maraton

"Håper jeg ser deg senere" sa jeg å løp mot parkeringsplassen.
_____________

"Dette er Taylor Vales, hun skal trene sammen med dere"sa treneren. Som heter Max. Det var bare gutter der. Så jeg blir helt alene her sammen med gutter. flottings. "Er det noen jenter som går her?" spurte jeg. Max nikket. "En som heter Nicole Parker" sa Max. Jeg smilte. Jeg gikk mot guttene. "Hei, jeg er Taylor" sa jeg å ga dem hånden min. "Hei, jeg er Edvard, og dette er Nathan, Jason og Matthew, men kall han Matt." smilte Edvard. Jeg nikket å smilte. "Sorry at jeg er sen" sa en lys jentestemme. Jeg snudde meg, jeg tror det er Nicole. "Hei Nicole, hyggelig at du kunne komme" smilte Max. "Det har begynt en ny jente her" sa Max og smilte. "Hææ?, hvor er hun?" spurte Nicole å så seg rundt. "Hun er der" sa Max og pekte på meg. Nicole kom mot meg. "Hei jeg er Nicole" smilte Nicole. "Hei, jeg er Taylor" sa jeg å ristet på hånden hennes. "Kan jeg få alles oppmerksomhet.." jeg snudde meg mot Max. "Det er turnering i helga, her i Los angerles. Så er det noen som vil melde seg på?" spurte Max. "-Her er skjema, som vi skriver navnet vårt på, så vi melder oss på" sa Max, og hanh en ark på veggen. Jeg og resten gikk bort til arket. "Det er i denne helga" sa Matt. Jeg tok opp en penn og skrev inn navnet mitt. En gang må det være første gang jeg er med i en turnering. Pappa kom mot meg med åpne armer. "Jeg er stolt over deg" hvisker han å kysset meg på hodet.Han hadde lenge hatt lyst at jeg skulle dra på tuneringer, for å bli mer kjent.

Når jeg kom hjem laget jeg men en youtubebruker "Hei alle sammen, dette er min første video cover. Jeg skal synge One Direction sin sang 'What makes you beautiful!"
_______
Historien kommer til å handle om boksing og synging :)
-Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 17:48 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 7 - Maraton

"Jeg er mer en klar"
__________________

Jeg har allerede vært i LA i en uke. Og idag begynner jeg på skolen. Jeg håper jeg har det mye bedre her enn i Omaha. "Vennen er du klar?" ropte mamma. "Ja, kommer!" ropte jeg tilbake. Jeg skal bli kjørt til skolen siden det er første dagen på skolen."Lykke til vennen" sa mamma å kysset meg på kinnet. "Hade mamma" sa jeg tilbake å tok vesken over skulderen før jeg gikk inn på skolen. Når jeg gikk forbi menneneskene, hørte jeg dem hviske om meg. Men akkurat nu dreit jeg lite i det. Jeg så meg rundt, og letet etter rekor sin kontor. Jeg gikk til en jente, med kort blondt hår. Jeg prikket henne på skulderen. Hun snudde seg. "Hei" smilte hun. "Hei, vet du hvor rektorskontor er?" spurte jeg. Hun nikket. "Jeg kan følge deg" smilte hun. Hun viste meg rektors kontor. "Tusen takk" smilte jeg. "Bare hyggelig" smilte hun før hun gikk tilbake. Jeg banket på døren.

Jeg åpnet døren. "Er det du som er Taylor Vales?" spurte hun. Hun var en gammel dame på sikkert 60 alderen. Jeg nikket å satte meg ned på stolen som var der. "Her er timeplanen, og her er koden til skapet ditt. Lykke til" smilte hun. Jeg smilte tilbake før jeg gikk å letet etter skapet mitt. Jeg fant den og låste skapet opp. Flott, bøker. Jeg så på timeplanen at jeg hadde Engelsk, så jeg tok bøkene ut og lukket skapet igjen. Nu var det bare å finne klasserommet A76. Jeg gikk rundt å prøvde å finne den. Helt til slutt fant jeg den. Jeg banket på døren, og like etter åpnet en på 40-50 års gammel dame opp døren. "Kom inn" smilte hun. Jeg gikk etter henne inn. "Dette er den nye eleven her. Hun heter Taylor Vales" smilte læreren. "Vil du fortelle litt om deg selv?" spurte læreren. Jeg ristet på hodet. "Neivell. Sett deg med Lola". Sa hun å pekte på den jenten som hadde visst meg klasserommet før. Jeg nikket å satte meg ned vedsiden av henne. "Lenge siden sist" smilte hun. Jeg smilte tilbake. "I dag skal vi jobbe med substantiv" sa læreren, som jeg fortsatt ikke hadde fått navnet fra.

Det var friminutt. Og jeg satt ute på skolegården. Det var alt for mange folk inne. "Call me beautiful, call me b-e-autiful" sang jeg. Det var min egen sang. "Du har en nydelig sangstemme" jeg snudde meg brått å så Lola stå der med en glis. "Hei" smilte jeg og snudde meg tilbake til telefonen min. Hun kom å satt seg ned vedsiden av meg. "Så fortell meg, hva bruker du å gjøre i fritiden?" spurte hun. "Forskjellig" smilte jeg. "Hvem sin sang du?`" spurte hun. Jeg rødmet å så ned på bakken. "Min" mumlet jeg flau. "Den var utrolig bra!" gliste hun. Jeg nikket. Plutselig ringte telefonen min. Jeg tok den opp på øret. "Hei" sa jeg. "Hei det er mamma, skal jeg komme å hente deg?" spurte hun. "-du har trening nu" fortsatte hun. "Okey, kom nu" sa jeg å la på. "Hvem var det du snakket med?" spurte Lola. "Mamma skal hente meg, jeg skal på trening" sa jeg. "Hvilken trening?`" spurte hun. "Ehm, det vil du helst ikke vite" sa jeg å reiste meg opp. "Håper jeg ser deg senere" sa jeg å løp mot parkeringsplassen.
388211_10150437636683882_678394257_n_large
//Lola
_____________________
Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 17:20 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 6 - Maraton

Så jeg gikk inn på badet å pusset tennene før jeg gikk inn på rommet mitt og la meg under dyna.
________________

"Herregud for en hore du er" utbrøt Susanne. Jeg så irritert på henne å gikk et skritt framover. "Vet du hva jeg har gjort de siste 5 årene?" spurte jeg. Susanne ristet på hodet. "Jeg har bokset, jeg er også rimelig god" sa jeg. Hun brøt ut i latter. "Fyfaen så dårlig løgn" sa hun og lo enda mer. "Tror du meg ikke?" spurte jeg. Hun ristet på hodet. Jeg så rundt meg. "Andrew kom hit" sa jeg å plystret på han. Han snudde seg mot meg å kom mot meg. Susanne stoppet å le. "Du vet at Andrew bokser ikke sant?" spurte jeg. Hun nikket redd. "Og jeg har faktisk bokset selv, ikke sant Andrew" jeg snudde meg mot han. Han nikket. "Vil du ha bevis?" spurte jeg. Hun ristet fort på hodet. Jeg snudde meg, da jeg kjente en som kastet over meg. Jeg snudde meg å så at det var Susanne. Jeg tok opp knyttneven og slo hun hardt på kinnet. "Der har du fått for de 5 årene dere banket meg." glefset jeg før jeg gikk inn i klasse rommet. Jeg hørte folk hviske og peke når jeg kom inn. Men jeg ga blanke faen.

"I dag er det siste dagen for Taylor her" sa Frøken Woodsen plutselig. Jeg kikket opp på henne. "I dag flytter hun vekk herfra. Men jeg har fått beskjed om at hun ikke vil at noen skal vite om det. Så Taylor, kom opp hit" sa Frøken. Jeg reiste meg opp. Hun tok opp noen permer. "Her har du minner og bilder fra da du bodde her. Så du ikke glemmer oss" smilte Frøken. Jeg nikket å smilte. "Så avsted nu Taylor. Ikke glem oss" sa hun. Jeg smilte. "Jeg ga henne en klem. "Hade Taylor Stephanie Vales" hvisket hun. "Hade" hvisket jeg tilbake før jeg gikk ut til gangen. Det var helt tomt der. Jeg gikk bort til skapet mitt. Låste opp skapet å tok tingene som tilhørte meg. "Hade skap" Hvisket jeg. Jeg tok opp en lapp med klister å hengte den opp på skapet. "Ikke glem meg. -Taylor Vales" skrev jeg på lappen. Jeg lukket den igjen før jeg gikk ut på skolegården. Mamma skulle hente meg. Hun tutet. Jeg smilte å satt meg inn. "Klar til LA, Baby?" spurte mamma. Mamma kunne være så teit av og til. Jeg nikket. "Jeg er mer en klar"
_____________

Mer?
//Marthe

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.09.2012 | 15:26 | Kategori: Historier

Call me beauilful - Del 5

"Sangen jeg har laget heter B-e-a-utilful" sa jeg før jeg begynte å spille
_________________

"Det var rett og slett nydelig" sa Frøken å tørket vekk tårene som hadde rent nedover kinnet hennes. Jeg smilte svakt. Jeg snudde meg mot resten av klassen. Alle hadde sjokkerte ansikter. Untatt Susanne. Hun så surt på meg. "Taylor, du kan sette deg" sa frøken. Jeg nikket og satt meg ned der jeg satt i sted.

"Vennen, jeg har noen dårlige nyheter" sa mamma å så trist på meg. "Hva da?" spurte jeg. "Vi skal flytte til Los Angerles" smilte mamma. Jeg gliste, jeg hadde alltid hatt lyst å flytte til LA. Det var så utrolig fint der. "Og det er større sjanse for at boksingen din bli bedre" smilte mamma. Jeg smilte tilbake. "Vi flytter i morgen, men du skal på skolen i morgen" sa mamma. Jeg nikket og hentet noen pappesker. Jeg gikk inn på rommet mitt. Jeg begynte med bildene. Det var mange bilder sammen med Susanne og resten på skolen. Men jeg kastet dem. Jeg skulle glemme alt med dem i Los Angerles. Jeg skulle beholde bildene som jeg hadde tatt i boksing. Hun ene jentevennen jeg hadde, hun het April. Hun drev med boksing, men måtte flytte til Spania, siden bestemoren hennes var blitt dårlig. Jeg begynte å pakke ned tingene jeg hadde på rommet. Klassebildene skulle jeg beholde. Selvom Susanne og Luke var med på bilde. På bildet stod jeg vedsiden av en gutt. Han så utrolig kjent ut. Jeg himlet med øynene å satt bildet oppi pappesken. Når jeg var ferdig med å pakke ned, var det bare seng og skaper igjen. Klærne hadde jeg pakket ned. Så jeg gikk inn på badet å pusset tennene før jeg gikk inn på rommet mitt og la meg under dyna.
Tumblr_mayq1ooxny1r8iex7o1_500_large
________________
Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.09.2012 | 19:57 | Kategori: Historier

Call me beautiful - Del 4

En ny skole dag. Og i første time har vi musikk. Vi hadde en musikk oppgave at vi måtte lage en sang. Og framføre den for alle sammen. Og sangstemmen min er grusom. Så det vil jeg helst slippe. Sangen jeg har skrevet handler om at jeg vil bli kalt vakker. Ikke bli oversett, leve som alle andre. Noe jeg ikke gjør. Jeg lever ikke normalt i det hele tatt. Jeg gjorde det kanskje før. Jeg fant frem en en shorts og en svart løs greie. Jeg er ikke så flink med klær. "Hei Taylor" smilte mamma. Mamma har lurt lenge på hvorfor jeg ikke lenger har venner med hjem. Jeg sa rett og slett at jeg ikke gidder å ta med noen hjem. "Vennen kan jeg lese sangen du har skrevet?" spurte mamma å smilte til meg. Jeg nikket å ga henne arkene. Hun leste nøye igjennom dem. "Herregud jenta mi, du har en talent. Dette, dette var rett og slett nydelig" sa mamma å tørket vekk tårene som hadde begynt å renne nedover kinnet hennes. "Call me beautiful" hvisket jeg i klemmen. "You are beautiful" hvisket mamma tilbake. Jeg klemte henne hardere.

"Hei lille bitch" sa Luke. Jeg så ned på bakken og bare ventet på smerten han skulle påføre meg. Han slo meg hardt i ansiktet. Jeg datt ned, rett i armene til en person. Det var ikke hvilken og helst person, det var Andrew. "Faen, kutt ut med det der. Ser dere ikke at det er vondt for henne" skrek han til Luke. Jeg trodde Luke og Andrew var kompiser. "Bare drit i" hvisket jeg og reiste meg opp. Jeg gikk bort til skapet mitt å tok ut musikkbøkene, og gikk bort til klasserommet. Og ventet til lærerer kom."Hva handler sangen om?" spurte Andrew. Jeg snudde meg brått mot han. "Det har du ikke noe med" glefset jeg. "Du kunne bare sagt takk" sa Andrew. "Du trengte faen meg ikke å hjelpe meg. Jeg klarer meg med smerten. Jeg er vandt med smerten. Og jeg vil ikke at du skal blandet deg inn i det!"glefset jeg mot han. Han tok hendene over hodet, som om jeg skulle skyte han eller noe. "Hei elever. Er dere klar til å synge?" spurte Frøken Johnsen. De fleste nikket, men noen ikke. "Vi kan begynne med Susanne" sa hun å pekte mot Susanne. Hun nikket å reiste seg opp. Hun satt seg ned på stolen frøken hadde sotte fram. Susanne begynte å synge. Og skal jeg være ærlig, stemmen var ikke fin i det hele tatt. "Tusen takk til deg Susanne" sa frøken. En etter en gikk fram. "Taylor, det er din tur" sa Frøken å pekte på meg. Jeg svelgte klumpen i halsen. Mange begynte å bue når jeg gikk å satt med ned. "Sangen jeg har laget heter B-e-a-utilful" sa jeg før jeg begynte å spille

 


________________

Jeg har gitt navn til historie. Call me beautilful :)
MeR?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.09.2012 | 12:19 | Kategori: Historier

Historie 3 - Del 3

Første runde begynte
_________

*Taylors Synspunkt*
Jeg var utrolig nerøvs. Jeg skal bokse med en av kompisene til Luke. Dommeren blåste i fløyten. Jeg og Andrew bevegde oss i ring mens vi så på hverandre. Jeg veivet med armen å traff han hardt i ansiktet. Andrew slo meg tilbake, men jeg bøyde meg ned sånn at slaget dro over meg. Jeg slo han hardt i magen. Han stønnet i smerte. Han så opp på meg. Han reiste seg opp, og slo meg i magen. Jeg stønnet og slo han hardt tilbake. Andrew datt ned på bakken. "1...2...3 du er ute" sa dommeren. Jeg gikk og satt meg op krakken. Det var en runde igjen. Jeg fikk flasken av pappa. Jeg tok ut den som beskyttet tennene. Og drakk masse av vannet. Pappa masserte skulderen min. "Visst du slår han hardt i magen, detter han" hvisket pappa før han kysset meg på kinnet. Jeg nikket. Jeg reiste meg, tok beskyttelsen inn i munnen.

Jeg gikk mot Andrew igjen. Jeg stilte meg en meter foran han. Dommeren fløytet i fløyta. Kampen var i gang. Vi gikk litt i ring. Før jeg tok sjansen å slo han hardt i magen. Han gryntet i smerte å datt ned på gulvet. Woow, det gikk fort. "1..2...3, du er ute" sa dommeren å fløytet med fløyta. Jeg smilte å gikk mot Andrew som lå på gulvet. "Husk, ikke fortell dette til noen" hvisket før jeg gikk mot pappa. Han ga meg en stor klem. "Bare gå å boks sekkene der" sa pappa. Jeg nikket. Jeg gikk bort til sekkene å begynte å slå den. Etter en stund kom Andrew bort til meg. "Du var flink" sa han og prøvde å starte en samtale. "Hold kjæft" mumlet jeg å fortsatte å slå sekken. Jeg stoppet å slå posen å snudde meg mot han. Jeg gikk mot han. "Du forteller ingen, da mener jeg ingen om at jeg bokser. Er det forstått?" sa jeg og tok han i kragen. Han nikket. Jeg smilte svakt. Jeg snudde meg mot sekken igjen å forsatte å slå den.

//Andrew
_____________

Mer?
Hvordan vil du at Miley skal komme inn i historien
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.09.2012 | 11:08 | Kategori: Historier

Historie 3 - Del 2

Jeg tok på meg noen røde boksehansker
_____________

*Andrew Synspunkt, en på skolen*
Jeg gikk inn i boksehallen (Heter det det?) Jeg gikk til garderoben å låste opp skapet mitt. Jeg tok de svarte boksehanskene mine på meg. En rød shorts, og en svart tskjorte. Jeg gikk ut av garderoben. "Yoo, Andrew" sa Erik og ga meg en brodelig klem. "Hei Erik" Erik var en av kompisene mine her. Han hadde gått på boksing i mange år. Og jeg sikkert halvparten av årene. "Dude, er det mange jenter som går her?" spurte jeg helt randomt. "Ja faktisk en, og jeg tror du vet hvem hun er" sa han og blunket til meg. "Oh, hvem da, hvor lenge har hun godt her?" spurte jeg. "Hun har godt her i 5 år, og heter Taylor Vales" da de to siste ordene kom ut, stivnet jeg totalt. Taylor Vales, her, hææ?. "Du ser jævlig sjokkert ut bro" sa Erik og ga meg dultet på skulderen min. Jeg kviknet til. "Hvorfor skal jeg være sjokkert?" spurte jeg. Erik trakk på skulderen og gikk vekk.Jeg gikk bort til bingen. Jeg måtte se Taylor trene. Hun stod der med faren sin, Logan. "Taylor, jeg synes du må begynne å dra på turneringer. Du er mye bedre her enn guttene. Og det er ingen gutter som vil bokse med deg, siden du er jente" hørte jeg faren hennes si. "Men pappa, jeg vil ikke" hørte jeg Taylor si. Jeg gikk noen skritt mot dem. Jeg kremtet. Dem snudde seg fort. Når Taylor så meg så hun fortvilt rundt seg. "Ja mr. Teffey?" spurte Logan. "Kan jeg prøve å bokse mot henne?" spurte jeg å pekte mot Taylor. Faren så på Taylor og nikket. "Taylor, gå å gjør deg klar" sa Logan å pekte mot garderoben som var bak meg. Hun nikket å så på meg med ett redd blikk før hun gikk mot garderoben.

Logan kom mot meg. "Lykke til" sa han før han gikk til et annet rom. Jeg gikk opp mot bingen. Jeg tøyde litt ut. Tok en hoppetau og hoppet litt. Taylor kom ut av garderoben etter noen minutter. Hun holdt boksehanskene i hånden. Hun gikk mot meg. Hun lente seg mot øret mitt. "Dette forteller du ikke til NOEN" Hvisket hun før hun trakk fra meg. Hun tok beskyttelse for tennene sine i munnen. Og tok boksehanskene på. Faren hennes stod bak henne, han holdt drikkeflasken i hånden og silkekåpen der det stod Vales med store bokstaver. Dommeren kom ut til bingen. "Mrs Vales, er du klar?" spurte dommeren. Taylor nikket og ordnet seg klart. "Mr. Teffey, er du klar?" spurte dommeren. Jeg nikket. første runde begynte
___________
Hvordan trur du det går?
Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
26.09.2012 | 17:50 | Kategori: Historier

Historie 3 - Del 1

"Lille Bitch!" spyttet Luke meg i ansiktet. "P-le-ase" stammet jeg fram. Jeg klarer ikke flere smerter i kroppen mer. Det er for vondt, for fælt. Smerten tar nesten over meg. Skoleklokken ringte, Luke så på meg med sine stygge øyner. "Det var du heldig, bitch" spyttet Luke før han dyttet meg hardt ned i gulvet, jeg mistet pulsen i noen sekunder. "Hade bitch" sa Luke og sparket i meg før han gikk bort til Cheerleading gruppen. Luke tok armen sin rundt skulderen til Susanne. Dem gikk kyssende inn mot timen. Jeg sukket, jeg krøp mot bøkene mine, jeg tok den opp og tok dem godt inntil meg før jeg gikk inn i klasserommet. Ale jeg ønsker er å være normal, ikke som dette. Smerten plager meg. "Du var sen" sa Frøken Woodsen. Hun var matte læreren våres. "Jeg må desverre gi deg anmerkning mrs. Vales" sa Woodsen. Jeg gikk fort å satt meg helt fremst. Luke og cheerleaderene satt helt bak. Ikke tale om jeg skulle sitte der.
302421_10150977160867874_1928069311_n_large
Siden vi har matte kan jeg vel fortelle litt om meg selv. Jeg heter Taylor Stephanie Vales, men kall meg Taylor. Jeg bor i Omaha. Sammen med mamma, pappa og lillebroren min Lucas. Jeg er 18 år. Det er ingen på skolen som vet at jeg holder på med boksing. Og det skal ingen finne ut om heller. Jeg har ingen venner. Jeg hadde mange venner før. Før det ryktet kom. Det ryktet jeg ikke vil fortelle om, siden det har ingen ville vært venner med meg. I fritiden er jeg for det meste hjemme, på dataen eller noe sånt. "Taylor, hva er 5a + 6a?" spurte plutselig Frøken Woodsen. "Ehm, 11a?" sa jeg. "Riktig" sa frøken å snudde seg mot tavelen igjen. Jeg sukket. Heldigvis er det ikke lenge til skolen er ferdig, bra for meg!

"Taylor, er du klar til å dra å trene?" spurte pappa. Jeg nikket å smilte. Jeg gikk opp på rommet å tok på meg en rosa sports bh og tøyshorts.

Jeg fant frem en svart singlett og tok over sportsbh.  "Jeg er klar" sa jeg å gikk ned trappen. "Bra" smilte pappa, han tok bilnøklene å gikk mot meg. Han ga meg en klem. "Kom så drar vi" hvisket pappa. Jeg smilte å nikket. Jeg tok på meg noen svarte converse. Jeg satt meg i foran sammen med pappa. Vi satt på radioen. Mileys sang 'Fly On The Wall' ble spilt på radioen. Jeg smilte å sang med. Jeg var alltid glad når jeg var sammen med pappa. Jeg tok på meg noen røde boksehansker
______________

Hva tror du skjer ?
Noen tips
Mer?
//Marthe

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
26.09.2012 | 11:55 | Kategori: Historier

Histore:

Hei,  jeg vurderer å skrive en ny historie. Denne gange er hun ikke Miley :)

-Taylor Stephanie Vales

-18 år

-Hater skolen, personlige grunner

-Har ingen venner

-Hennes store lidenskap, boksing

_______________

Hvordan tror du historien kommer til å bli? Noen tips på hva den kan hete ?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
25.09.2012 | 21:45 | Kategori: Historier

I want you - Del 12 - Siste del

1 uke senere:
"JEG HATER DEG" Skrek jeg å kastet ringen på Liam. Han hadde faen meg vært utro. "MILEY JEG MENTE DET IKKE" Skrek han tilbake. "BARE KOM DEG UT AV HUSET MITT" Skrek jeg tilbake. Han sukket irritert ut før han stormet ut av huset. Jeg braste ut i gråt. Det banket på døren. Jeg reiste meg opp, tørket meg under øynene. Og gikk mot døren å åpnet den. Der stod Justin med et stort smil. Men smilt ble byttet til et sjokkert blikk. "Hva har skjedd?" spurte han panisk. "Liam, utro" hulket jeg å klemte Justin. "Kom vi går inn, før paparazziene for bilder" sa Justin. Jeg nikket, jeg ble ledet inn i huset med Justin. Vi datt oss i sofaen. "Hva skjedde?" spurte Justin. "Jeg slo opp med han siden han var utro" gråt jeg og klamret meg i brystet. "Shh, det kommer til å gå bra" hvisker Justin og vugge oss forsiktig fra side til side.
"Du kommer til å klare deg" hvisket Justin. "Hvordan vet du det?" spurte jeg å så opp på Justin med tårefylte øyner. "Jeg bare vet det" sa han å kysset meg på pannen.

Jeg bare visste, fra denne dagen kom alt til å se mye lysere ut!

295149_312160268881214_1008680919_n_large
_________________
Sorry for at historien ble avsluttet så brått. Men jeg har ingen insperasjon til å fortsette med denne, sorry.
Vil noen skrive en historie her? send en skjema til: stine-_perla@hotmail.com
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
25.09.2012 | 19:30 | Kategori: Historier

I want you - Del 11

Jeg kjente en følelse jeg ikke har kjent på lenge, sommerfugler!
___________________

Jeg trakk meg fra klemmen. Jeg smilte til han. "Jeg har savnet deg sånn" sa Justin og så meg inn i øynene. Jeg smeltet av øynene hans. Plutselig begynte han å lene seg mot leppene mine. Jeg så lenge på han. Han var bare noen centimenter igjen, da jeg trakk meg unna å så trist på han. "Justin" mumlet jeg. "Skjønner, du er forlovet. Gratulerer forresten" smilte Justin svakt. "Tusen takk, jeg håper vi kan være venner" sa jeg og smilte til han. Justin nikket å smilte til meg. "Men Miley" sa Justin. Jeg så opp på han. "Jeg elsker deg fortsatt" mumlet han og tok hendene sine på midjen min. Jeg trakk meg fort unna han. "Hade Justin" mumlet jeg å gikk ut til bilen. Jeg satt der og bare stirret tomt ut i luften. "Jeg kan ikke få følelser for han igjen, det går ikke" sa jeg og tok hodet på rattet. Tårer rente nedover kinnet mitt.

*1 uke senere*
_____________________
Hva tror du har skjedd på 1 uke?
Mer?
//Marthe

 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
24.09.2012 | 18:08 | Kategori: Historier

I want you - Del 10

Jeg sukket å tok hodet i hendene. Jeg elsket henne. Jeg må gjøre alt for at Miley skal tilgi meg, iallefall som en venn.
_________________

*Mileys Synspunkt*
"Du har fått filmtilbud" sa Alexis og kom mot meg. "Til hvilken film?" spurte jeg. "LOL, Du har fått rolen som Lola" smilte Alexis. "Hvem spiller jeg med?" spurte jeg. "Ashley Greene, Demi Moore" sa Alexis. Jeg gliste, Demi var et stort forbilde for meg. "Tar du i mot tilbuddet?" spurte Alexis. Jeg nikket å smilte stort. "Når begynner jeg?" spurte jeg. "Du begynner om 2 uker. Vi må få manuset sånn at du kan øve" sa Alexis. Jeg nikket.

"Hva gjør du her Justin?" sukket jeg. "jeg må snakke meg deg" sa han å så beendene på meg. Jeg sukket å nikket. Justin smilte stort. "Du skjønner, jeg ble sammen med Selena siden vi begynte jo å henge mye sammen, i slutten av forholdet vårt. Husker du?" ,, "Ja, jeg husker, fortsett" mumlet jeg passe irritert. "Men da jeg ble sammen med Selena, savnet jeg deg mer og mer for hver dag. Det var ikke det samme uten deg" sa Justin, han begynte å få tårer i øynene. "Justin, dette forandrer ingenting. Jeg er forlovet Justin, jeg kom meg videre. Det synes du skal gjøre det samme" sa jeg å så på han. Justin sukket å så ned på bakken."Jeg savner deg sånn" hulket han. Jeg gikk mot han å ga han en klem. Han klemte hardt tilbake. "Alt jeg trenger er at du tilgir meg" sa han å så meg i øynene.
Tumblr_maiueacocj1qjj6z9o1_500_large
"Justin" sukket jeg. "Pleeasee" han så desperat på meg. Han kom aldri til å slutte, så det er best å bli ferdig med det. "Okey Justin, venner" sa jeg. Justin så sjokkert på meg. "Mener du det?" jeg så rart på han. "Hvorfor skal jeg si noe jeg ikke mener?" ,, "Godtpoeng, venner" sa Justin å åpnet armene, jeg gikk rett i dem. Jeg kjente en følelse jeg ikke har kjent på lenge, sommerfugler!
______________
Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
23.09.2012 | 09:50 | Kategori: Historier

I want you - Del 9

*Justins Synspunkt*

I det siste har det gått mange rykter om at Miley og Liam er sammen. Jeg håper virkelig ikke det. Det var meningen at det skulle bli meg og Miley. Ikke Liam og Miley.  Jeg gikk rundt i gatene når jeg fant en bod som solgte blader. Jeg stoppet opp å så på forsidene. Ett forside bilde fanglet oppmerksomheten min. Det var bilde av Liam og Miley gå i hånd og hånd. Og det var en ringt rundt fingeren hennes.

Jeg kjente øynene mine fylle seg av tårer. Men jeg presset dem inn. Jeg så mot selgeren. "Jeg skal ha den her" sa jeg å ga bladet til selgeren. Selgeren nikket, jeg betalte og gikk fort hjem til meg selv. Når jeg kom hjem, spurtet jeg inn å satt meg i sofaen. Jeg tok opp bladet å begynte å lete etter artiklen der det står om Miley og Liam.

MILEY ENGAGED!
I det siste har det gått mange rykter om at Liam og Miley har forlovet seg. Men ingen av dem gar uttalt det. Men senest i går gikk dem sammen ute i parken, i hånd og hånd. Miley visste stolt fram bryllupsringen mens dem gikk nedover parken. Mileys ekskjæreste, Justin Bieber, hvordan trur du han reagerer når han finner dette ut. Hvordan tror du det kommer til å gå med bryllupet demmes?

Jeg sukket å så ned på hendene mine. Hvorfor ble jeg sammen med Selena, og bare slo opp med henne fordi jeg ble forelsket i Selena. Jeg sukket å tok hodet i hendene. Jeg elsket henne. Jeg må gjøre alt for at Miley skal tilgi meg, iallefall som en venn.

____________
Hvordan tror du Justin skal få Miley skal tilgi han? Noen tips?
Jeg fikk foresten lov å skrive historien ferdig, selvom hun blogger med denne historien på en annen blogg. Vi skriver 2 forskjellige historier, med bare samme start :)
-Mer?
//Marthe


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
22.09.2012 | 23:11 | Kategori: Historier

I want you - Del 8

"Miley, jeg elsker deg virkelig. Alt vi har gjennom godt er virkelig verdt det. Du er utrolig nydelig. Så jeg spørr deg Miley Ray Cyrus, vil du gifte deg med meg?" spurte han å satt seg ned på knær
_________________

Alt skjedde så fort. Jeg å Liam har vært sammen i 2 år, og vi er like forelsket som vi var for 2 år siden. Jeg og Liam vi har store krangler, men vi fikser alltid opp igjen. Kanskje vi er meant to be?. Jeg så ned på Liam som satt nervøs å så spent på meg. Jeg tok hånden foran munnen og nikket ivrig. Jeg elsker han, og han elsker meg. Ingenting kunne blitt bedre. Liam gliste å reiste seg opp. Han tok tak i hånden min i skjelvende hender. Han tok ringen på meg. Og kysset hånden min før han satt hånden på kinnet mitt. "Tenk, 2 år sammen, og nå er vi forlovet" lo Liam svakt. Jeg smilte stort å kysser han hardt på munnen. "Jeg må ta opp telefonen å ringe mamma å fortelle det" sa jeg ivrig og smilte stort å tok den opp. Jeg fant mamma i kontaktlisten å ikke lenge etter svarte hun. "MAMMA JEG ER FORLOVET" Skrek jeg mens jeg hoppet opp å ned. "Hææ, kødder du?" spurte mamma sjokkert. "Nei, det er helt utrolig, jeg skal gifte meg" sa jeg og smilte stort. Jeg hadde roet meg litt ned. Men jeg var fortsatt like glad som i sted. "Jeg ønsker deg lykke til vennen, jeg gleder meg til å se ringen" sa mamma etter en lang samtale. "Hade, glad i deg" sa jeg å la på. Tenk at jeg skal gifte meg, og jeg er bare 20 år gammel.

I dag er det akkurat 1 månede Liam fridde til meg. Jeg er lykkelig, selvom vi har hatt mange krangler. Justin har jeg ikke snakket med siden den dagen jeg kjørte han hjem. Jeg så ned på ringen som var rundt fingeren min. "Jeg elsker deg Liam" hvisket jeg å strøk fingrene mine lett over. Jeg kysset den før jeg gikk inn i studioet. Det har vært mye spekulasjoner om jeg og Liam er forlovet. Men dem har ikke fått svar. Ikke ennå. Vi skal snart fortelle det. "Miley, har har noen brae nyheter" sa Alexis å løp inn i studioet.

*Justins Synspunkt*
_________________
Hva tror du Alexis skal fortelle?
Hva vil du at det skal skje i historien, tar i mot tips!
Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
20.09.2012 | 16:26 | Kategori: Historier

I want you - Del 7

"Hva må jeg gjøre for at du må tilgi meg?" spurte Justin
_____________________

Jeg skulle akkurat til å svare når jeg fikk en melding. Jeg tok opp telefonen og så at det var en melding fra Liam. Jeg smilte å åpnet. "Gleder meg til du kommer hjem, jeg har en overaskelse til deg<3" jeg smilte og svarte at jeg kommer hjem nu. "Miley, svar meg hver så snill" Justin så på meg med desperate øyner. "Hvorfor er det så viktig for deg?" spurte jeg å kjørte mot Justins hus. "Du betyr mye for meg" sa Justin å begynte å få blanke øyner. Jeg pustet tungt ut å stoppet utenfor porten til huset. Jeg snudde meg mot Justin. "Du må bevise meg at du virkelig vil være venn med meg" sa jeg. Justin nikket og smilte. Han gikk ut av bilen. Han viste meg piece tegnet å gikk inn. Jeg rygget ut av den lille parkerings plassen. Og begynte å kjøre hjem til meg og Liam.

"LIAM" Skrek jeg å tok av skoene jeg hadde på meg. Jeg gikk inn på stuen. Liam var ikke der. "Liam?" skrek jeg igjen. "Kommer straks Babe" skrek han tilbake. Jeg nikket for meg selv. Jeg satt meg ned på sofaen. Jeg tok fjernkontrollen på fanget og bladde i gjennom kanalene. Det var ingenting spennende. Så jeg endte med å se på The Simpsons. Det beste programmet. "Babe" jeg snudde meg å så Liam stå der med en rose i hånden. "Kom hit" sa han og smilte. Jeg nikket å reiste meg opp å stilte meg foran han. Han tok hånden min å så meg dypt inn i øynene. "Miley, jeg elsker deg virkelig. Alt vi har gjennom godt er virkelig verdt det. Du er utrolig nydelig. Så jeg spørr deg Miley Ray Cyrus, vil du gifte deg med meg?" spurte han å satt seg ned på knær

____________
Hva tror du hun svarer? Eller hva vil du at hun skal svare?
Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
19.09.2012 | 15:24 | Kategori: Historier

I want you - Del 6

"Hei Miley" jeg stivnet til, den stemmen var kjent. Jeg snudde meg sakte.. Faen Justin..
_________________

"Hva faen gjør du her?" spurte jeg irritert. "Jeg skal spille inn en musikkvideo når du er ferdig her, så jeg kunne like så se dere spille inn musikkvideoen" sa Justin og smilte. Jeg himlet med øynene og gikk mot Luke. Som igjen, var regissøren. "Er du klar?" spurte Luke. Jeg nikket.

Tumblr_m9urh2dcu81qlqnw2o1_500_large
"Da er vi ferdig" sa Luke. Og alle klappet ga hverandre high five. Justin begynte å gå mot meg. Men jeg gikk fra han. "Jeg drar hjem" sa jeg til Luke. Luke nikket og ga meg en kjapp klem. Jeg gikk ut av bygningen og gikk mot bilen min. Jeg satt meg inn og startet bilen da en hoppet inn i bilen. Jeg snudde hodet, det var Justin. "Hva faen gjør du her?" spurte jeg sint og stoppet bilen. "Vi må snakke" sa Justin. "Glem det" sa jeg irritert. Jeg startet bilen igjen. "Miley, hver så snill. Tilgi meg, jeg gjorde en feil" sa han og tok hånden sin i min. Jeg trakk hånden fort tilbake. "Justin, jeg må hjem til Liam" sa jeg å rygget du at parkeringsplassen. "Men Mil.." ,, "Glem det" avbrøt jeg han. Jeg hørte Justin. "Hva må jeg gjøre for at du må tilgi meg?" spurte Justin
________________

Kort del, akkurat slik dere liker det ! ;p
Noen ideer som skal skje i historien, tar gjerne i mot tips !
Dere er veldig flink til kommentere. Fortsetter dere sånn, kommer delene mye fortere!:)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.09.2012 | 21:53 | Kategori: Historier

I want you - Del 5

Jeg startet den å kjørte bort til mamma og dem.
______________

Jeg tok opp telefonen min, og den var bombandert med meldinger fra Liam. "Sorry:(" "Jeg er lei meg" "Kan du tilgi meg?" jeg smilte å sendte en melding til han at jeg tilgir han. Jeg elsker han, virkelig. "MILEY VI MÅ DRA NU, DU SKAL SPILLE INN MUSIKKVIDEOEN DIN" Skrek pappa. Jeg reiste meg opp å tok på joggebukse og en løs singlett. Jeg skulle uansett få klær der borte. Så disse klærne var bare midletidig.

"Miley endelig kom du" sa Luke og kom mot meg. Luke er regissøren. Jeg smilte å nikket. "Du kan gå inn dit å skifte klær" sa Luke å pekte på en dør der det stod Garderobe med store tykke bokstaver. Jeg nikket å gikk inn. Det var ikke så mye jeg skulle ha på. En svart truse å en svart topp. Ikke noe mer. Selfølgelig kommer jeg til å skifte klær i løpet av musikkvideoen. Men dette er bare starten på musikkvideoen.Når jeg kom ut av garderoben kom Jenny mot meg, hun var hår stylist. Jeg lot henne styre på. Hun var utrolig flink med hår. Man så hele tiden bra ut etter at hun hadde ordnet det. Derfor hadde vi leiet henne inn. "Så Miley, er du klar" smilte Jenny. Jeg nikket.

"Hei Miley" jeg stivnet til, den stemmen var kjent. Jeg snudde meg sakte.. Faen Justin..
_______

kort å kjedelig del..
Men dere var så flink å kommentere i sted. Så jeg måtte skrive en kort del, bare for dere! :)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
18.09.2012 | 16:57 | Kategori: Historier

I want you - Del 4

"Hun vil ikke snakke med meg"
____________

Jeg så mot Liam og Miley som satt å flørtet, jeg ønsker inderlig at det var meg. Det var vondt å se dem sammen, i allfall når vi har vært sammen. Vi var lykkelig, helt til jeg ødela det. Jeg ville være sammen med Selena heller. Jeg smugkikket mot Liam og Miley av og til. Hun var utrolig nydelig. Og tanken på at hun hatet meg, knuste meg. "Yoo Justin" sa Usher å satt seg ned vedsiden av meg. "Justin, det gjør vondt å se meg å se at du er trist" sa Usher å klappet meg på skulderen. Jeg skjønte at han hintet til Miley og Liam som nu satt å klinte der borte. "Gå å snakk med dem" sa Usher og dyttet meg svakt i skulderen. Jeg nikket å reiste meg opp. Jeg gikk mot dem, men da reiste dem seg opp å gikk mot utgangen. Jeg sukket trist å satt meg ned sammen med Demi, som hadde snakket med dem.

"Hvor skulle Liam og Miley?" spurte jeg å stirret på utgangen. "Dem måtte hjem siden Miley skal spille inn en musikkvideo og hun må være uthvilt" smilte Demi. Jeg nikket. Demi så plutselig trist på meg. "Hva?" mumlet jeg å fiklet med hendene. "Jeg så at du så på Miley og Liam" sa Demi og smilte svakt til meg. "Det gjorde jeg ikke" mumlet jeg å tok opp telefonen. Demi ristet på hodet å gikk, og lot meg være der helt alene. Jeg satt telefonen tilbake til lommen å stirret tomt ut i luften. Bare at Miley hadde vært min..
Tumblr_maeqfya7vg1rrh2ako1_500_large

*Mileys Synspunkt*
"JEG DRITER LITE I OM DU BLE FLAU OVER MEG" Skrek jeg mot Liam når vi hadde kommet oss i huset våres. "HERREGUD MILEY, DU SKAL FAEN MEG IKKE SI NOE SÅNT TIL FOLK" Skrek Liam tilbake. "FUCK DEG" Skrek jeg tilbake. "DET ER FAEN MEG SLUTT" fortsatte jeg. "JEG FINNER NOEN BEDRE EN DEG PÅ 5 SEKUNDER" Skrek Liam tilbake. Hjertet mitt sank, dette er den 6 krangelen på 2 måneder. Liam braste ut døren, når døren lukket seg braste jeg ut i gråt. Jeg tok opp telefonen min i skjelvende hender å ringte til mamma. Hun tok den med en gang, "Ja vennen?" spurte hun, jeg snufset. Hun skjønte med en gang hva som hadde skjedd, "Jeg ordner en seng til deg" sa mamma å la på. Jeg tok ned telefonen i skjelvende hender å skifet klærne til noe joggeklær. Jeg brukte alltid å dra til mamma og pappa når jeg og Liamhadde kranglet. Jeg tok vekk sminken å gikk ut til bilen min. Jeg startet den å kjørte bort til mamma og dem.
________

Det er visst problemer i forholdet
-Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
17.09.2012 | 15:05 | Kategori: Historier

I want you - Del 3

Jeg bare håper dem liker sangen.
________________________

Jeg gikk ut på scenen. Musikken startet, og jeg var klar til å synge. 

*Justins Synspunkt*¨
 Jeg så opp mot scenen der Miley stod å danset rundt. Øynene mine sveivet over den digge kroppen hennes som danset i takt med musikken. Til slutt ble hun ferdig med å synge og danse. Hun tok mikrofonen forran munnen og begynte å snakke. "Hei, i morgen skal jeg spille inn musikkvideoen til denne sangen. Jeg håper alle gleder seg, det gjør i allefall jeg" hun gliste å så utover publikummet. Hun gikk av scenen. Hun kom tilbake etter en stund, i den gamle kjolen, Håret hadde hun også fikset på. Hun satt seg ned vedsiden av Liam. Hun så rundt seg, og blikket hennes stoppet hos meg. Det blikket var fylt av hat. Hun flyttet fort blikket sitt mot scenen igjen. Nu var det Usher som sang sin nye sang 'Climax'.Usher kom ned fra scenen og satt seg ned vedsiden av meg, blikket mitt var fortsatt på Miley. "Justin halloo, nu har jeg prøvd å få kontakt med deg på 5 minutter" sa Usher og ristet med hånden sin foran ansiktet mitt. Jeg så fort på han før jeg vendte blikket mitt mot Miley igjen. "Hva ser du på?" spurte Usher, jeg flyttet raskt blikket mitt mot gulvet. "Ingenting" mumlet jeg. Usher så mot der Miley satt, han fikk store øyner. "MILEY?" Utbrøt han, noe som gjorde at alle så mot oss. Vi sank ned i stolen. "Ja" mumlet jeg. Jeg så mot Miley igjen. "Du savner henne, ikke sant?" spurte Usher. Jeg nikket å sukket litt. "Gå å snakk med henne" sa han å dyttet meg svakt på skulderen. "Hun vil ikke snakke med meg"
_________

Hva tror du kommer til å skje i historien, noen tips?
Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
16.09.2012 | 13:25 | Kategori: Historier

I want you - Del 2

Jeg trur jeg også hadde vært pissed på hun visst hun hadde slått opp meg for fordel for Liam.
____________________________

*Mileys Synspunkt*
"Miley er du klar?" ropte Liam nedenifra. "Snart" ropte jeg tilbake å tok på meg kjolen. Jeg elsker kjolen. Den er utrolig fin. Min stil og alt. Jeg har forandret meg meg etter at jeg og Justin var sammen. Men livet går videre. Jeg hørte noen skritt utenfor døren. Døren åpnet seg og Liams hodet stakk inn. "Er du klar?" spurte han. Han kom inn døren og studerte meg. "Du er virkelig fin, Miley" sa Liam og smilte til meg. Jeg kjente kinnene mine bli røde. Jeg stod å håpet på at sminken skjulte det. Liam kom mot meg og satt hendene sine på midjen min. "Jeg elsker deg" hvisket han og kysset meg ømt og lenge på leppene. "Jeg elsker deg også" sa jeg å slapp leppene hans.

*Justins Synspunkt*
Jeg stod på den røde løperen og bare ventet på at Miley skal komme. Prøve og kanskje å bli venner igjen. Det er alt jeg håper på. For jeg vet at hun er sammen med Liam. Og dem ser utrolig lykkelig også. Så det kan jeg ikke ødelegge. Jeg smilte til kameraene. Da det ble plutselig ett helt annet fokus for kameraene. Jeg snudde hodet mitt. Jeg trudde hjertet mitt skulle stoppe. Foran meg stod Miley og Liam. Miley i en nydelig kjole. Og Liam. Han glemmer vi okei?. Miley så fort på meg, hun snudde seg fort mot Liam igjen og så lykkelig opp på øynene hans. Jeg husker godt når hun hadde det blikket mot meg. Jeg var i lykkerus. Jeg elsket henne så høyt.

"Hei alle sammen, jeg er Demi Lovato, og jeg har fått æren for å dele ut prisen for 'Best Female singer'" sa Demi og smilte. "De nominerte er.." sa Demi. "Avril Lavigne, Katy Perry, Rihanna, Selena Gomez og Miley Cyrus" sa Demi. Hun holdt en brev i hånden der det stod hvem som vinner prisen. "Og vinneren er.." sa Demi, og alle holdt pusten, alle ville vite hvem som vant. "-Miley Cyrus" ropte Demi høyt i mikrofonen. Jeg så mot der Miley og Liam satt. Hun reiste seg opp og gliste. Liam reiste seg også opp. Dem gav hverandre et kyss på leppene før hun gikk mot scenen. Skal jeg være ærlig. Så stakk det litt i hjertet når dem kysset. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje det er noen gjemte følelser for Miley enda i meg.

*Mileys synspunkt*
"Tusen takk alle sammen, og tusen takk til dem som stemte på meg. Jeg vil takke mamma og pappa, for å alltid vært der for meg. Så vil jeg takke kjæresten min Liam. Uten dere kunne jeg ikke kommet så langt som jeg har kommer nu. Tusen takk" sa jeg foran mikrofonen og smilte. Jeg gikk ned av scenen og satt meg ned ved Liam igjen. "Jeg elsker deg" hvisker han å kysset meg på kinnet. "Jeg elsker deg også" sa jeg å kysset han på leppene. Vi trakk oss fra hverandre, Liam tok armen sin over skulderen min og vi fulgte videre på showet.
"I dag skal en få synge en sang for dere. Nemlig Miley Cyrus. Hun skal synge sin nye sang 'Who owns my heart'" sa Taylor Swift å gikk av scenen, jeg hadde skiftet klær og alt, og var klar til å synge. Jeg bare håper dem liker sangen.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
15.09.2012 | 20:26 | Kategori: Historier

i want you - del 1 - premiere

*Justins synspunkt*
"JUUSTIIN" Skrek Ryan og kom løpende ned trappen med maccen i hånden. Han slang seg ned vedsiden av meg i sofaen. "Hva?" lo jeg. "Husker du Miley?" spurte han og trykket på skjermen. "Ja, hvordan skal jeg glemme henne?" lo jeg svakt. "Du husker hvordan hun var når dere var sammen?" spurte Ryan. Jeg begynte å tenke tilbake. Vi var 16 år da vi var sammen. Men jeg slo opp for jeg begynte å like Selena. Men se nu, hun er sammen med Liam, mens jeg er singel. Jeg og Selena slo opp for noen måneder siden, siden vi syntes det var best at vi var bare venner. Hun hadde også forelsket seg i Taylor Lautner. "Hun har forandret seg utrolig mye etter at dere var sammen" sa Ryan, jeg så rart på han. "Hennes nye musikkvideo, herregud hun har forandret seg. Hun skiftet stil og alt. Hun er skikkelig en rocka jente!" sa Ryan å så på meg. "Her er hennes nye musikkvideo, da skjønner du hva jeg mener" sa Ryan og trykket seg inn på youtube. Han søkte på Mileys nye sang 'Cant be tamed' "Men før jeg starter musikkvideoen, husker du hennes gamle musikkvideo, Start all over?" spurte Ryan. Jeg nikket. "Når du ser denne videoen, skjønner du hva jeg mener" sa Ryan å startet videoen.


Når musikkvideoen var ferdig, stod jeg der med åpen munn og bare stirret på skjermen. "Justin, halloo?" sa Ryan og viftet med hånden sin forran ansiktet som gjorde at jeg våknet fra transen jeg var i. "Hva vet du om henne?" stammet jeg fram å tenkte på musikkvideoen. "Hun skal på AMA i morgen. Akkurat som deg. Hun er nominert til 2 priser. 'Best Female singer' og 'Best musicvideo' sa Ryan. Jeg nikket. "Hvor lenge har dem vært sammen, altså Liam og Miley"  spurte jeg å snudde meg mot Ryan. "1 år" sa Ryan. Jeg nikket. "Har hun noen andre musikkvideoer?" spurte jeg. "Nei, den andre musikkvideoen kommer ut i morgen, og sangen heter 'Who owns my heart" sa Ryan rolig å så på meg. Jeg nikket uten å se på han. "Jeg lurer på hvordan hun reagerer når hun ser meg" sa jeg å så tomt ut i lufta. "Hun er skikkelig pissed på deg" lo Ryan og dultet meg i skulderen. "Men det er ikke rart da" fortsatte Ryan. Jeg nikket. Jeg skjønner henne virkelig godt altså. Jeg trur jeg også hadde vært pissed på hun visst hun hadde slått opp meg for fordel for Liam.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
09.09.2012 | 12:12 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 11 SISTE DEL!!

jeg begynte å synge.
____________________

"Tusen takk at jeg fikk komme, visst dere vil så kan dere stille meg noen spørsmål" jeg så utover publikum. Mange rakk opp hånden. "deg" sa jeg å pekte på en rødhåret jente med blåe øyner. "Hvordan ble du kjent?" spurte hun. "Jeg husker ikke så godt. Men jeg hadde en kompis. Jeg husker ikke hvordan han så ut eller hva han het, Men jeg tror han begynte på A" sa jeg og så på jenta. "Deg" sa jeg å pekte på en jente. "Hva er det best med å være kjent?" ,, "Fansen" smilte jeg. Dem stilte noen spørsmål til. Før jeg ikke giddet mer.
Tumblr_m9lcklweww1rdn1nxo1_500_large
"Kan jeg få ett bilde" det var han samme gutten som i sted. Han med brunt hår og blåe øyner. Jeg nikket og smilte til han. Han så enda kjent ut. "Unskyld om jeg spør, kjenner jeg deg?" spurte jeg å snudde meg mot han. Han nikket og smilte. "Hvor?" spurte jeg å smilte til kameraet.
Media_14437234_large
"Jeg var bestevennen din, Austin" sa han og snudde seg mot meg. Det var da det gikk opp for meg. Det var han jeg synes var så hvem han var. "Det er deg" sa jeg sjokkert. Austin smilte. "Noen nye?" spurte jeg å dultet han i armen. Han rødmet å så ned. "Det er det" sa jeg sjokkert å pekte på han. "Hva heter hun?" fortsatte jeg. "Emily" når han sa det, trudde jeg jorda skulle gå under. Jeg gikk fort fra han å gikk mot bilen. "Miley veent" ropte han etter meg. Men jeg ignorerte han og satt meg i bilen, jeg så ut på han og så han komme løpende. Jeg viste han fingern og startet bilen og rygget ut av skoleområdet.

"Miley du har besøøøk" ropte pappa neden i fra. "Send h*n opp" ropte jeg og la meg bedre til rette i sengen. Døren ble åpnet, og inn kom Austin. "Hva gjør du her?" spurte jeg litt surt."Jeg må snakke med deg" sa han og satt seg ned vedsiden av meg. "Grunnen til at jeg ble sammen med Emily, var fordi jeg savnet deg" han hvisket de siste ordene. Jeg spratt opp hodet å så sjokkert på han. "Hva mener du?" spurte jeg rart. "Jeg har alltid vært forelsket i deg, helt siden vi var små har jeg syntes du var spesiell. Spesiell på en postitiv måte og je.." jeg avbrøt han med ett kyss. Jeg visste fra da, kom dette til å være starten på alt.
______________
SÅNN FERDIG MED HISTORIEN.
Neste historie kommer til å hete 'Cant be tamed' !


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
08.09.2012 | 22:21 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 10

"Miley, vi må dra"
____________

Vi kjørte mot skolen, allerede på langt avstand kunne jeg se den. Stor og slitt. Skolen hadde sikkert vært der siden første verdenskrig. Vi parkerte utenfor skolen. Jeg svelgte den klumpen jeg hadde i halsen. "Miley kom" sa pappa rolig og gikk ut av bilen. Han åpnet bildøren for meg. Jeg gikk ut av bilen og tok solbrillene på meg. Tenk, det er 2 år siden jeg var her sist. Og den tiden var ikke spesielt bra, ikke for meg i allefall. Pappa stilte seg vedsiden av meg. Han tok forsiktig hånden sin bak på ryggen min og førte meg framover. Når jeg følte meg mer trygg gikk jeg fortere en pappa. Så hånden han hadde på ryggen, ikke var der mer. Når jeg kom inn på skolen, var det mange som stod i gangen. Dem vendte blikket sitt mot meg når døren smalt. Jeg gikk rett forbi dem. Det var en gutt som så på meg. Jeg kastet ett lite blikk mot han. Han hadde brunt hår og blåe øyner. Han virket utrolig kjent. Jeg gikk rett mot gymsalen der konserten skulle være.

*Austin Synspunkt*
Kjente hun meg ikke igjen? Plutselig begynte alle å samle seg rundt henne. "MILEY, KAN JEG FÅ AUTOGRAFEN DIN" "MILEY, SE HIT" "MILEY" "MILEY KAN JEG FÅ ET BILDE MED DEG" "MILEY" Hun så seg rundt i alle kanter. "Dere kan få autograf og bilde senere, når konserten er ferdig" smilte Miley. Alle trakk seg unna hennes og lot henne gå mot gymsalen igjen. END
Tumblr_m9bgo0to511qm7aljo1_500_large
"Her er mikrofonen Miley" sa pappa og ga meg en mikrofon. Jeg tok tak i den svarte mikrofonen og pustet tungt ut. Jeg hadde skiftet klær. "Vi begynner med Fly on the wall" sa pappa. Jeg nikket melodien startet og jeg gikk ut på scenen. "Hei alle sammen, savnet meg?" lo jeg svakt. "Jeg skal synge Fly on the wall. For dette er livet mitt nu. Og jeg håper dere liker den!" jeg begynte å synge.


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
08.09.2012 | 17:48 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 9

*2 år senere:

Det har skjedd mye på 2 år. Jeg og Austin har ikke mer kontakt. Eller, jeg husker han ikke så godt. Jeg er ferdig med den nye platen min. Og nu har jeg bare pause. Den nye platen min heter 'Cant be tamed'. Jeg har kanskje forandret meg litt etter at jeg ble kjent. Men jeg elsker stilen min. Den er spesiell men samtidig anderledes. Jeg vet ikke om noen som har lik stil som meg. Eller jo, fansen min som prøver å kopiere stilen min. Noe jeg synes er utrolig søtt. Jeg har også begynt å få noen filmroller. Men jeg fokuserer mest på musikk karrieren min. Også har jeg en overaskelse til dere. Jeg skal tilbake til Tennessee i dag. Hvor kult er ikke det? :)

*Austin Synspunkt*
Jeg sitter på klasserommet og ser på blyanten min. Ikke spesielt morsomt og høre lærerne snakke om Matte. "Elever, jeg har en nyhet til dere" jeg flyttet fort blikket mitt mot læreren. Jeg satt ned blyanten på bordet. "Husker dere Miley Cyrus?" spurte læreren. Vi kan vel bruke navnet hennes. Hun heter Johanna. Vi nikket. Vi alle husker henne. Mest fordi hun gikk på skolen våres. Jeg har ikke hatt kontakt med Miley på ett og et halvt år. "Hun skal komme hit til Tennessee" sa Johanna. Elevene jublet. Ikke alle har sett henne heller. "Hun skal holde en gratis konsert for dere. Jeg håper dere tar henne godt i mot. Hun kommer hit i morgen" smilte Johanna. Skoleklokken ringte, og jeg gikk å letet etter Emily. "Hei Emily" sa jeg og kysset henne fort på leppene. Visst Miley hadde funnet ut at jeg var sammen med Emily. Hadde hun nok ikke blitt så veldig glad. Siden Emily var en av de som mobbet henne. "Hei Austin" sa hun og kysset meg tilbake. "Har du hørt nyheten?" spurte jeg. Hun nikket. "Jeg kan ikke tro at hun skal komme hit" sa hun med sammenbitte tenner. Hun likte ikke Miley siden hun ble kjent. "Timen kaller" sa Emily plutselig og kysset meg fort på leppene før hun gikk fra meg. Men timen begynte ikke før om noen minutter?

*Mileys Synspunkt*
"Så gleder du deg?" spurte pappa og kom inn på rommet. Jeg nikket og smilte. Jeg satt på gulvet og pakket i kofferten. Jeg hadde ikke bestemt meg for hvor jeg lenge jeg skulle være der. Jeg tar det som det kommer. "Og forresten Miley, du skal holde en gratis konsert på skolen" sa pappa. Jeg la ned klærne og så sjokkert på pappa. "Er det greit?" spurte pappa. Jeg nikket litt. "Flott. Vi drar jo i morgen, tidlig. Så vi kommer dit i 10 tiden. så kan du slappe av litt før du må dra til skolen" jeg nikket å fortsatte med å pakke.

*Dagen etter*
"Miley, du må våkne. Du drar om en time" sa pappa forsiktig å ristet svak på meg. Jeg gryntet litt og tok puten over hodet. "Miley, du skal på skolen om 1 timer" sa pappa strengere og gikk ut av rommet. Jeg sukket og satt meg opp. Lite lyst å dra tilbake til skolen. Jeg reiste meg opp å subbet inn på badet. Jeg tok meg en lang dusj. Og gikk ut av dusjen igjen. Jeg tørket meg og fant meg en shorts og en løs gjennomsiktig genser, og en bh. Jeg kledde på meg og ordnet håret og sminket meg.
Tumblr_m9ncqgje4v1ra64vxo1_500_large
// ALT
Jeg pakken klær til konserten på skolen. Som dere for se senere. Jeg gikk ned trappen og inn på kjøkkenet der pappa stod å laget mat. "God morgen" smilte han til meg. "God morgen" sa jeg og tok solbrillene oppå hodet. Håper du skjønner. Jeg fikk servert pannekaker. Jeg smilte og begynte å spise. De på skolen hadde sikkert fått sjokk at jeg, lille uskyldige Miley lagde så anderledes musikkvideoer en dem hadde trudd. Og da mener jeg 'Cant be tamed' og 'Who owns my heart'.
"Miley, vi må dra"
___________________
Hva tror du kommer til å skje på skolen?
-MER? 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
08.09.2012 | 16:01 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 8 - Lang del

5 Måneder senere:

"Jeg kan ikke tro at du er nominert på TCA!!" Ropte Austin igjennom telefonen. "Nei, ikke jeg heller. Det er helt sykt" sa jeg og dro hånden igjennom håret. "Men Austin, jeg må legge på nu. Stylistene kommer om 10 minutter" ,, "Ok Miley. Hade savner deg" ,, "Savner deg også, hade" sa jeg og la på. Jeg gikk inn i dusjen og tok en kjapp dusj. I det siste har jeg lært å bruke sånn 10 minutt i dusjen, siden jeg har en ganske stram timeplan. Jeg tok en hånkle rundt meg og tørket meg godt før jeg tok på meg undertøy. Det ringte på, jeg tok hånkleet ordentlig rundt meg før jeg gikk mot døren. "Hei Stine og Bella" sa jeg og ga dem en kjapp klem. "Er du klar?" spurte Stine. Jeg nikket og smilte litt. Vi gikk inn på rommet mitt. Bella holdt kjolen i hånden og Stine holdt sminkepungen. "Miley ta kjolen på deg" sa Bella og ga den til meg. Jeg nikket og gikk inn på badet. Jeg gikk ut med kjolen på. "Sett deg på stolen" sa Stine og pekte på stolen som hun hadde lagt der. Jeg satt meg ned. Stine begynte å sminke meg, og Bella begynte å ordne håret.
"Du ble jævlig fin" sa Bella sjokkert og skjekket meg ut. Ok, det kom kanskje litt feil ut...

"Ok, Davis kommer om 5 minutter. Så ta på deg skoene (Bildet overfor..)" sa Stine og pekte strengt på meg. Jeg smilte og tok på meg skoene. "Okey Miley, dette er ett spørsmål jeg har lurt på lenge" sa Bella. Jeg snudde meg mot henne. "Hva da?" smilte jeg. "Hvordan ble du oppdaget?" spurte hun. Jeg smilte å så ned på bakken. "Kompisen min Austin, ville at jeg skulle bli kjent, så han filmte meg å sendte det til forskjellige studioer" smilte jeg. Bella og Stine smilte tilbake til meg. "Utrolig skjønn fyr" sa Bella. Jeg smilte. Jeg hørte det tute utenfor. "Kom igjen, Davis er her" sa Stine og tok hånden sin forsiktig bak ryggen min og ledet meg ut. Når jeg kom ut stod Davis klar med døren åpen. "Takk Davis" smilte jeg å satt meg inn.

I de siste månedene har det skjedd mye. Jeg har kommet ganske langt i min musikk karriere. Jeg har enda kontakt med Austin, noe jeg er utrolig glad over. "Miley, du skal ut om 5 minutter" sa Davis og avbrøt tankene mine. Jeg nikket og ordnet litt på kjolen. Jeg var nominert i 2 priser 'Årets Nykommer' og 'Årets kvinnlige artist'. Døren ble åpnet og jeg tok den ene foten ut og jeg ble møtt av en mengde hyl. Jeg gikk ut av bilen og smilte vennlig til kameraene. Jeg gikk på den blåe løperen og poserte foran kameraet. Når jeg ble ferdig med å posere gikk jeg endelig inn i bygningen. Mamma og pappa satt å ventet på meg ved plassen våres. "Hei jentami" sa pappa og kysset meg på pannen. "Hei pappa" smilte jeg og ga han en klem. "Hei mamma" sa jeg og henne en klem. Vi satt oss ned på plassen våres. Noah hadde fått seg en ny vennine, så hun var hos henne og overnattet. Musikken startet og 2 personer gikk ut på scenen. Det var dem som var på 'The Secret life of the American Teenager' Der hun ble gravid som 16 åring. Ja du skjønner. "Hei alle sammen. Vi har fått den store æren for å åpne denne sesonges Teen Choice Awards. Det er bare å meddele at det blir en rekke opptredninger. Og vi skal starte det hele med en opptreden fra Usher med sin nye sang Climax!" ropte dem i kor ut. Usher kom ut og begynte å synge mens han gjorde noen små danse moves.

"Da har vi kommet til den siste prisen." sa Taylor Swift. "Årets Nykommere, og de nominerte er: Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Pixie Lott, Bridgit Mendler og Miley Cyrus" leste hun opp fra lappen. "Og vinneren er.." sa hun og åpnet komfolutten (Hakke peiling på hvordan man skriver det..) Hun så ut på publikummet før hun ropte ut. "Miley Cyrus!!" skrek hun ut på mikrofonen. Jeg ble utrolig sjokkert. Jeg hadde ikke trudd at jeg skulle vinne. Jeg reiste meg opp, fremdeles i sjokk. Jeg fikk en klem av mamma og en hos pappa. Jeg gikk opp på scenen. "Gratulerer Miley, hvordan føler du deg?" spurte Taylor og ga meg mikrofonen. "Jeg føler meg helt fantastisk, jeg trudde aldri at jeg skulle vinne. Det var utrolig gode nominerte akkurat i denne gruppen. Så jeg føler meg heldig" smilte jeg. "Så Miley, jeg har hørt at du ville synge en sang til oss. Er det sant?" spurte Taylor. "Ja, jeg vil synge den nye sangen min. 'Party in the USA'". "Ok, lykke til Miley. Jeg passer på denne i mens" sa Taylor og tok surfebrettet. Jeg smilte og gikk bak scenen og fikk mikrofonen. Melodien startet..

 

*2 år senere:

_____________________
Hva tror du har skjedd på 2 år?
-Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
07.09.2012 | 22:07 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 7

"Vi drar om en halvtime" sa mamma og smilte.
__________________

Når vi kom til studioet, stod masse paparazzier rundt inngangen. Dem hadde sikkert fått vite at jeg skulle bli signert. Jeg, mamma og pappa presset oss forbi dem. "Hei miley" ropte en av paparazzien. "Hei' sa jeg tilbake. Vi gikk inn i studioet. "Hei Miley" sa en av dem. Jeg tror han var lydmannen. Lydmannen reiste seg og gikk mot meg. "Hei, jeg er Christoffer, men kall meg Chris" sa han og rakte meg hånden. Jeg tok tak i hånden og ristet den svakt. "Hei, Miley" smilte jeg. "Du er her for at du skal bli signert?" spurte Chris. Jeg smilte og nikket ivrig. Chris lo litt før han satt seg ned på sofaen. "Her er kontrakten" sa Chris og satt det på gulvet. "Men før dere for underskrive kontrakten. Så må jeg spørre deg om noe" sa Chris alvorlig. "Jaa?" spurte jeg usikker. "Vil du virkelig dette?" spurte han. Jeg tenkte meg godt om før jeg ville svare. Ja selvfølgelig, dette er jo min store drøm. "Ja" sa jeg glad og nikket ivrig med hodet. Chris gliste. "Da er du klar" smilte Chris. "Da er det bare å kommentere her og her" sa Chris og pekte på forskjellige steder.

Jeg og pappa tok tak i hver sin penn og signerte hver våres plasser. "Gratulerer til Hollywood records. Jeg er sikker på at du kommer til å nå langt!" sa Chris og smilte stort til meg. "Mener du det? Tusen takk" smilte jeg. "Ja, stemmen din er fantastisk. Kan du ikke synge noe til oss?" spurte Chris. Jeg nikket og smilte litt. "Sangen jeg skal synge heter 'The Climb' sa jeg før jeg begynte å synge. Når dem var ferdig å synge. "Utrolig stemme, utrolig fint sang" sa Chris og smilte stort. "Jeg er 100% sikker på at du kommer til å bli verdenskjent" sa Chris og smilte.

5 Måneder senere:
________________

Sorry for at jeg hopper så mye, men dette blir en mini historie!


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
07.09.2012 | 15:57 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 6

Hvordan kommer det til å gå?
__________________

Vi hadde akkurat kommet til det nye huset. Det var utrolig fint. I morgen skulle vi dra på studioet. Da skulle jeg signeres. Ups, jeg glemte det nesten. Jeg skulle ringe til Austin. Men før jeg ringte, så skjekket jeg klokken. Det kan jo hende at han sover. 'Hei Austin, jeg regner med at du sover. Men jeg er framme nu. Huset er helt sykt. Vi for prate mer i morgen -Miley' Jeg pusset tennene og la meg godt under dyna. Og lukket øynene.
Tumblr_ls5l3zvbac1r08w8fo1_500_large
*Austin Synspunkt*
Det var litt rart å gå i skolegangene når ikke Miley var sammen med meg mer. Mens jeg gikk nedover gangen hvisket folk og stirret på meg imens jeg gikk nedover. Skolens bitch, Emily kom mot meg med flørtende blikk. Som fikk meg nesten lyst til å spy. "Hei Austin" sa hun og begynte å stryke meg på magen. Jeg trakk meg unna henne. "Hva er det Emily?" spurte jeg. "Hvordan har Miley det?" det var da jeg skjønte det, hun ville bruke meg får å bli mer popolær. Selvom Miley ikke er popolær nu, så har jeg ganske stor tro på at hun kommer til å bli stor. Jeg så bare stygt på Emily før jeg gikk rett forbi henne mot skapet mitt.

*Miley Synspunkt*
"Miley du må våkne, vi skal dra til studioet om en time" ropte moren min. Jeg spratt opp fra sengen løp inn på badet, tok meg en kjapp dusj og fant meg noen brukbare klær jeg kunne ha på meg.
Tumblr_m70s3mwags1qfpe5jo1_400_large
Jeg lot håret mitt henge naturlig nedover skulderen. Jeg tok kun på meg mascara. Jeg løp ned trappen. Jeg slang meg ned på kjøkken stolen og fikk en fat med pannekaker. "Sovet godt?" spurte mamma mens hun stekte på pannekakene. Jeg nikket og smilte. Pappa kom subbende ned trappen. "God morgen" smilte jeg og drakk litt av melken min. "God morgen Miley" smilte pappa og kysset hodet mitt. "Vi drar om en halvtime" sa mamma og smilte.
_____________
Hva tror du det kommer til å skje resten av historien?
-Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
06.09.2012 | 15:00 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 5

*3 måneder senere*

"MILEY!!!!" Skrek Austin å brøt opp døren. Jeg skvatt å datt ned av sengen. Jeg hørte latteren til Austin på lang vei. "Hva er det?" spurte jeg irritert og reiste meg opp. "DU HAR FÅTT PLATEKONTRAKT" Skrek Austin. "HÆÆ!!" Ropte jeg sjokkert og reiste meg opp sånn at jeg stod foran han. Han nikket fort. "Herregud, herregud. Dette er uvirkelig" sa jeg og begynte hoppe opp og ned. "Hvor har jeg fått platekontrakt?" spurte jeg og stoppet hoppingen. "Hollywood records" sa han. Jeg så sjokkert på han. "Det er faen meg i L.A" sa jeg. Blikket til Austin ble forandret, fra glad til trist. Jeg satt meg ned på sengen og tok hodet i hendene. "Jeg har ikke lyst å forlate Tennessee, Austin" sa jeg å så opp på han. Austin så trist på meg før han satt seg ned vedsiden av meg. "Du burde ta denne sjansen Miley. Dette er stort. Man for bare denne sjansen en gang i livet. Miley du må ta denne sjansen" Austin så meg dypt inn i øynene. Jeg nikket. "Jeg gjør dette for deg" smilte jeg. Austin smilte tilbake
Tumblr_m9lnaa4qbt1qglvz4o1_500_large
"Jeg kommer til å savne deg Austin" sa jeg og ga Austin en kjempe lang klem. Jeg skulle nu flytte til Los Angerles, og muligens bli kjent. "Ring meg hver dag" sa Austin streng mens han tørket vekk tårene sine. Jeg så opp på han og nikket sakte. Jeg, mamma, pappa og Noah skal flytte sammen. "De som skal til Los Angerles må boarde nå" kom det fra intet. Jeg så gråtkvalt opp til han. Siden han var litt høyere enn meg. Han tok armene sine rundt meg og presset meg hardt inntil seg. "Jeg kommer til å savne deg" hvisket han i øret mitt. Jeg trakk meg unna han og lente meg opp mot han og kysset han på kinnet. Han smilte svakt til meg. "Jeg er glad i deg" jeg ga han en kjapp klem før jeg gikk til resten av familien min. "Miley, vi må dra nå" sa pappa og så trist på meg. Jeg nikket Vi begynte å gå. Jeg stoppet litt og snudde meg mot Austin før jeg snudde meg å gikk videre. Nu skulle jeg flytte til Los Angerles. Hvordan kommer det til å gå?
Tumblr_lzpwiiejio1qj4vdoo2_500_large
__________________
Mer? 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
04.09.2012 | 16:50 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 4

Nu var bare spørsmålet om hun blir signert i det hele tatt.
___________________
"Hjemme" ropte Miley og kom inn på kjøkkenet leiende med Noah. "Hei Austin, når kom du?" spurte Miley og satt seg ned vedsiden av meg. "Nettopp" sa jeg og smilte. Miley nikket og tok litt av middagen på fatet. END

*Miley Synspunkt*
"Så er du klar?" spurte Austin og ordnet kameraet. Jeg nikket. Jeg tok opp gitaren og så inn i kameraet. "Hei, jeg er Miley Cyrus, og jeg skal synge min orginale sang som heter 'Goodbye'" sa jeg inn i kameraet før jeg startet å synge. "Utrolig flott Miley" smilte Austin og ga meg tommel opp og logget seg inn på pc'en og sendte den til et eller annet plateselvskap

"Så noen nye jenter i siktet?" spurte jeg og blunket til han. Austin rødmet og så ned. "Det er en" sa jeg fort og pekte mot han. "Ja, det er en" sa han og så ned. Jeg skimte en svak rødfarge på kinnene. "Aww, du rødmer" sa jeg og pekte på han. Han så opp på meg. "Slutt" sa han og gjemte hodet igjennom hendene. "Hvem er det da?" jeg så nyskjerrig på han. "Det får du ikke vite" sa han og smilte lurt til meg. "Pleeasee, siii det" maste jeg. Austin ristet på hodet. "Pleeasee" maste jeg, til ingen nytte. Austin ristet på hodet enda en gang. Jeg sukket irritert. "Da får vi snakke om noe annet da" sa jeg og sukket. Austin smilte takknemlig til meg.

*3 måneder senere*
______________________
Hva tror du har skjedd på 3 måneder


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
03.09.2012 | 21:05 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 3

I allefall ikke til mobbingen.
________________
"Hei Støgga" jeg snudde meg fort å så Nate og resten av guttene fra fotball laget kom mot meg. Jeg så fort mot skoleklokken, den måtte bare ringe snart. Men sånn flaks jeg har, gjorde den ikke det. "Er lille Miley redd.." sa Nate og lagde furteleppe, som gjorde at resten på laget lo. Jeg stod der helt stiv frosen. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, gjøre. "Kanskje dette gjør det bedre" sa Nate og tok opp armen for å slå meg. Jeg knep igjen øynene og ventet på et slag av han. Men før han traff meg, ringte skoleklokken. Nate tok ned knyttneven igjen. "Du for senere" sa Nate og så på meg med et strengt blikk. Jeg nikket stumt. Nate og gjengen gikk forbi meg. Når akkurat Nate gikk forbi meg, ga han meg skulderpress sånn at jeg datt på gulvet. Nate og gjengen så ned på meg og brøt ut i latter. Jeg så trist på dem før jeg reiste meg opp å begynte å gå mot timen. Jeg hadde Engelsk.

"Hvordan gikk det på skolen idag vennen?" spurte mamma og ga meg en klem. "Bra" sa jeg og smilte et stort falskt smil. "Bra, lærte du noe nytt?" spurte mamma og tok fram ingrendienser for å lage middag. "Ja, men jeg må gå å gjøre lekser" sa jeg og gikk opp på rommet. Jeg satt bøkene på sengen og satt meg på sengen og begynte å gjøre leksene. Etter en stund ringte telefonen min. Jeg tok den opp, Austin<33. Jeg smilte og svarte. "Hei Austin" ,, "Hei Miley, kan jeg komme over så vi kan lage en ny video?" spurte Austin. "Ja, sikkert. Men jeg må først hente Noah" sa jeg og lukket igjen bøkene. "Ok, kommer om en time" sa han og la på. Jeg reiste meg opp å gikk ned til mamma. "Mamma, jeg drar å henter Noah" Noah går på barneskolen, og det var ikke så langt. Jeg tok på meg noen hvite converse. Jeg gikk ut og begynte å gå mot barneskolen.

*Austins Synspunkt*
Jeg gikk rett inn i huset til Miley. Det var helt vanlig siden både jeg og Miley bruker å gjøre det hos hverandre. "Hallo" ropte jeg og tok av meg skoene. "Kjøkken" ropte Tish tilbake. Jeg gikk inn på kjøkkenet og der stod Tish og Billy lagde mat. Billy snudde seg mot meg. "Miley er ikke hjemme, hun skulle bare dra å hente Miley" sa Billy og smilte til meg. Jeg nikket. "Jeg vet, men jeg ville snakke med dere" ,, "hvorfor det?" spurte Tish og satt seg overfor meg. Billy satt seg vedsiden av. Jeg pustet tungt ut. "Visste dere at Miley sang?" spurte jeg å så på dem begge. Dem ristet på hodet. "Jeg har en video så dere kan høre" jeg tok fram videokameraet og visste dem videoen.  
Dem satt med tårer i øynene når videoen var ferdig. "Hvem har skrevet sangen?" spurte Tish og tørket vekk tårene, fasinert over at datteren var så flink til å synge. "Hun har laget den selv" "Men tilbake til saken" sa jeg og lukket igjen videokamerat. "Jeg vil at hun skal bli signert" sa jeg. Dem nikket seg enig. "Du har tilatelse fra oss" sa Billy og smilte. Jeg smilte takknemlig tilbake. Nu var bare spørsmålet om hun blir signert i det hele tatt.
____________________

Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.09.2012 | 17:08 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 2

Greit, du skal få bilde.
____________________
"Nei, vet du hva Miley. Vi filmer deg som synger og sender det til plateselvskaper" sa Austin og så alvorlig på meg. Jeg ristet fort på hodet. Vi hadde akkurat kommet hjem til meg. "Jo Miley, Verden trenger ei jente som deg" sa Austin. Jeg sukket tungt og og nikket svakt. "La oss gjøre det da" sa jeg og smilte svakt til han. Austin smilte og tok opp et videokamera. "Hvilken sang vil du spille?" spurte Austin. "Vi kan ta min orginale sang. 'The Climb'" sa jeg og tok gitaren på fanget. Jeg kunne sangen utenatt. Så det var ikke noe problem.
"3, 2, 1" sa Austin og pekte på meg. "Hei, jeg er Miley Cyrus. Jeg skal synge min orginale sang 'The Climb'" Jeg så raskt på Austin som nikket med hodet. Jeg startet og spille melodien før jeg begynte å synge.
Jo lengre jeg spilte, jo lengere følte jeg med levende.

"Utrolig bra" gliste Austin og tok fram maccen min. Han logget seg inn på den. Han visste passordet mitt. Det var ikke noe farlig der så. Han lastet inn videoen og gikk inn på mailen, lastet opp videoen der og sendte den. "Da er den sendt" smilte han. Jeg nikket. "Ingen på skolen må få vite dette" sa jeg å så strengt på Austin. Han nikket. "Men hva skjer visst jeg blir signert?" spurte jeg trist og foldet hendene mine. "Vi tar det som det kommer" hvisket Austin og satt seg ned vedsiden av meg og kysset meg på hodet.
Tumblr_m73fr1doeo1qgawlzo1_400_large
"Noah, gi meg den" sa jeg strengt til henne. Noah er lillesøsteren min. Og hun hadde tatt skolebøkene mine. Og jeg skolen begynte om 10 minutter. "Noah, jeg sier dette en gang til, gi meg bøkene" sa jeg strengt og pekte mot henne. Noah kom mot meg med triste øyner. "Jentami, hva er det?" spurte jeg og satt meg på huk. "Unnskyld at jeg tok bøkene dine" sa hun og så mot med med sine brune øyner. "Du tilgitt. Men nu må jeg gå" det fristet ikke i det hele tatt å komme på skolen. I allefall ikke til mobbingen.
______________
Mer?


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
02.09.2012 | 12:04 | Kategori: Historier

When i look at you - Del 1 - Premiere

"Miley, hvilken navn er det?" Emily, smattet på tyggisen mens hun så stygt på meg. Jeg kjente tårene presset seg bak øynene mine, men jeg måtte ikke la dem renne, jeg skulle ikke la henne få den gleden. Den tykke laget med brunkrem, som dekket de mange fregnene til Emily. Hun hadde grønne øyner. Hun hadde bleket håret platina blondt. Noe som ikke kledde henne i det hele tatt. "FLYTT DEG!" Skrek Emily plutselig, jeg flyttet meg fort og lot henne gå fornøyd forbi. "Herregud Miley, går det bra med deg?" spurte Austin og kom løpende mot meg og ga meg en klem. Han var min eneste venn.
Tumblr_m91jw2nmke1rbx09yo1_500_large
//BARE UTEN PIERCINGENE OG PLUGSAN!
Jeg heter da Miley Cyrus, eller mitt egentlig navn er Destiny Hope Cyrus. Men mamma og pappa kalte meg Miley. Faren min er en country sanger. Jeg elsker å synge. Det er bare Austin på hele skolen som vet at jeg bruker å synge. Foreldrene mine vet ikke at jeg blir mobbet. Noe jeg er utrolig glad for. Jeg har langt brunt hår og blåe øyner. Jeg har synget hele livet. Jeg lager låter selv. Jeg er 16 år og bor i Tennessee, med familien min. Du lurer nok på hvordan jeg ser ut ? Greit, du skal få bilde.

__________________________________
Vil dere ha mer? :)


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}