31.12.2012 | 16:11 | Kategori: I dont miss you at all- historie

I dont miss you at all- del 3

 

<<hvem var det?>> spurte jeg da hun hadde  lagt på. <<Kyle>> sa hun. <<du det som skjedde nettopp. Hva om vi glemmer det>> sa jeg, jeg ville ikke glemme det, men jeg vil ikke miste henne som venn heller da. Hun nikket. <<sorry>> sa hun. <<samme det, kom vi ser en til film>> smilte jeg. Hun nikket. <<om du vil kan du ringe noen venner>> smilte Miley. <<ja, jeg kan jo ringe Chaz og Ryan>> sa jeg.

*Miley?s POV*

Jeg ville ikke glemme det kysset, men jeg måtte. Okey, dette er liksom litt, nei jeg vet ikke, men Kyle ringte jo, han sa han skulle reise bort, bare for 14 dager, men det er leeeeeeeeeenge. Han reiste i morgen. Justin sto og snakket i telefon, jeg fylkte ikke med på hva han sa. Han var jo drit sexy der han sto. Fuck sa jeg det, eller tenkte jeg det?! Jeg ristet tanken bort. <<så skulle de komme?>> spurte jeg. <<Ryan kunne ikke, men Chaz kommer>> smilte Justin mot meg. <<skal ikke Kyle komme?>> spurte han. <<nei, han måtte pakke i dag>> sa jeg.  Justin så spørrende på meg. <<han skal reise til noe musikk ting>> sa jeg, Justin nikket. <<skal vi bare gjøre ting klart til Chaz kommer?>> spurte jeg. <<ja vi burde finne masse godteri, for Chaz spiser MASSE>> lo Justin, jeg begynte å le jeg og. Jeg og Justin gikk ned og fant masse snop, vi fant ut at vi skulle se film nede i stuen.

Chaz kom ikke lenge etter han var jo jævlig morsom, tror jeg dør! <<hva film skal vi se da?>> spurte jeg og så på dem. <<paranormal activity!>> sa Chaz, jeg og Justin så litt på hverandre. <<okeeey, kan vi se Friends with Benefits da?>> spurte Chaz. <<okeey da ser vi den>> sa jeg, jeg satte på filmen. Filmen var kjempe morsom. Filmen ble slutt, vi satt bare å snakket. Døra åpnet seg og inn kom pappa. <<gutte besøk uten tillatelse?!>> tullet pappa med, jeg bare ristet på hodet. <<hvem er dette da?>> spurte pappa. <<dette er Justin, og det er Chaz>> sa jeg og pekte på dem. <<hyggelig å hilse på deg mr Cyrus>> sa Justin og smilte. <<men pappa, kan de sove over, om dem vil da>> sa jeg, Chaz og Justin nikket. <<ja, men ikke noe tull, og om det blir noe tull, så bruk beskyttelse>> sa pappa, omg hvor dum går det an å være!? Chaz og Justin brøt ut i latte da pappa gikk opp. <<er han alltid sånn>> spurte Justin mens han lo. Jeg nikket. <<skulle ønske jeg hadde en sånn far!>> sa Chaz, pappa kom ned igjen med en koffert. <<skal du reise nå?>> spurte jeg. <<ja, jeg måtte ta ett tideligere fly, eller så rekker jeg ikke møtet>> sa han. Jeg nikket. <<du kan jo ringe Kyle, mens jeg er borte>> sa pappa oppmuntrende. Det er alltid så kjedelig når pappa er borte. <<han reiser i morgen>>

<<vi kan bo hos deg!>> sa Chaz. Jeg snudde meg. <<får dere lov til det?>> spurte jeg, de nikket. <<da så, da reiser jeg>> sa pappa. <<glad i deg>> sa jeg. Han sa det tilbake. << kan ikke vi ha nsp?>> spurte Chaz. <<nsp?>> <<ja, så blir vi alle tre bedre kjent>> sa han, jeg og Justin ble med på det. <<jeg begynner!!>> ropte Chaz. Jeg og Justin startet å le. <<okey, Justin>> <<jeg tar sannhet>>

Det blir mer drama snart, i begynnelsen er det ikke så veldig spennende.

-         3 kommentarer!

Jeg vil og si GODT NYTTÅR <3

Tumblr_mfvh0lokjd1rrky4mo1_400_large
 


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
28.12.2012 | 15:28 | Kategori: I dont miss you at all- historie

I dont miss you at all- del 2

det siste jeg husker jeg tenkte på før jeg sovnet var Justin?

____________________________________________________________________________________

<<hallo>> hørte jeg bak meg. jeg snudde meg raskt, der sto en smilende Justin. <<hallo ja.>> sa jeg og satte de siste bøkene i skapet mitt. <<hva skal du ha nå da?>> spurte han. <<jeg skal ha gym>> sa jeg. <<kult, jeg og.>> sa han. Justin smilte ett sjarmerende smil. <<skal vi ta følle?>> spurte jeg, han nikket og vi begynte å gå gjennom den lange gangen. << så, hvor er Kyle?>> <<han, er å øver på gitar>> smilte jeg. <<spiller han?>> <<ja, han synger og>> <<jeg og>> sa Justin og så meg inn i øynene. jeg kjente jeg rødmet litt, så jeg snudde meg fort. HVORFOR RØDMER JEG!?!? okei fokus, se rett frem. <<søtt>> hørte jeg Justin si. <<hva?>> spurte jeg og så litt på han. <<du rødmer>> sa han, og lo en liten latter. <<gjør jeg vel ikke>> sa jeg. Justin lo litt. vi kom endelig frem til gymsalen.

jeg virkelig hater gym. det er bare så kjedelig, jeg gadd ikke å ha gym, nei, jeg stikker heller hjem. det er jo siste time uansett. jeg satt meg i bilen og kjørte hjem. << Miley, hvorfor er du hjemme nå da?>> spurte pappa, han satt på kjøkkenet og leste avisen. <<jeg føler meg ikke så bra. >> løy jeg, han så opp fra avisen. << men jeg skal på jobb til over helgen>> sa han, yes! <<åå, okei, hva tid reiser du da?>> spurte jeg. <<i morgen tidlig>> sa han. da blir det fest, i morgen er det Torsdag. da blir det fest på fredag. yey. jeg gikk opp på rommet mitt og skiftet til noe mer chill. jeg har ikke akkurat tenkt meg ut i dag, det er en regnfull dag.

21712655_large

Tumblr_mfqt49doyo1rno4zmo1_500_large

jeg fant frem dagboken min, ja jeg skriver dagbok, har du problemer med det kanskje!? neida.

kjære dagbok

fuck der startet jeg med den typiske "kjære dagbok" tullet igjen, sorry jeg gjør det helt automatisk ok! men jeg vil bare dele en ting med deg. jeg kan ikke noe for det men Justin gjør noe med meg, det er skummelt, jeg har jo kjæreste, så kommer han og gjør meg helt tulling. lizom når jeg er med han, så føler jeg meg spessiel. rart sant!? liksom vi har bare vert venner i sånn tre dager dah! nei, men jeg tror nok den følelsen kommer til å dra sin vei snart. håper jeg vertfall. Kyle har ikke hatt så mye tid til meg i det siste :( men jeg skjønner han da. han skal jo snart fremføre en av sangene han har laget, til og med jeg har ikke fått høre den. men gtg. pappz roper! bye bitch!

jeg lukket boken og gjemte den i sokkeskuffen min, jeg vet jeg er rar! lol. jeg sprang ned, pappa hadde nettopp ropt. << besøk>> sa han, jeg gikk ut i gangen og der sto Justin. <<hvor ble det av deg da?>> spurte han. <<hallo til deg og, kom inn>> sa jeg. vi gikk opp på rommet mitt. <<jeg hadde faktisk gledet meg til denne gymtimen>> <<hvorfor de da?>> spurte jeg han. <<jeg og du skulle jo ha gym i sammen.>> sa han, jeg fniste. WTF, hvorfor fniste jeg. og der rødmet jeg. jeg snudde hodet. << men du kommer på festen min på fredag sant?>> spurte jeg og smilte. <<jaja, hva tid skal jeg komme da?>> <<klokken syv?>> <<jeg kan komme før og hjelpe deg med å ordne og da>> sa han og smilte mot meg, wow han er den første som har spurt om det. ingen andre har det, uten jeg har mast på dem da. <<ja, om du vil så>> sa jeg og smilte.

* Justins pov*

Miley er en fantastisk jente! jeg kan med hånden på hjerte si jeg er blitt betatt av henne. men hun har jo kjæreste. så det er vertfall bedre å bare vere venner enn ingen ting. hun er en god venn, vertfall til nå. de andre jentene på den skolen, er jo bare ute etter å vere kjæreste med meg, og guttene ja, de er, hva skal jeg kalle det, ja de liker vertfall ikke meg. men jeg har blitt venner med to Chaz og Ryan, de er kule de. jeg så Miley inn i øynene hennes, hun hadde helt fantastiske øyner! jeg så ned på leppene hennes. du aner ikke hvor mye jeg har lyt til å skysse henne akkurat nå! jeg ristet av meg tanken, jeg reiste meg opp og gikk mot skriveboret hennes. der var det noen bilder, jeg så på dem, mesteparten var av henne og Kyle, hun ser så lykkelig ut på dem.

Tumblr_memw80yafl1qflaq2o1_500_large Tumblr_m6ld1b7c7v1r8n3e1o1_500_large

<< hva vil du gjøre?>> spurte hun plutselig, jeg la bildene ned. <<jeg vet ikke, hva vil du da?>> spurte jeg henne, jeg smilte mot henne. <<vi kan jo se en film>> sa hun. <<ja, hva film?>> spurte jeg. <<paranormal activity 4?>> spurte hun. <<du er den første jenta jeg har møtt som spørr om å se en skrekkfilm>> lo jeg, hun er spesiell hun, på en god måte.

* Miley's pov*

<< du er den første jenta jeg har møtt som spør om å sen en skrekkfilm>> lo han. << ja, jeg elsker å bli skremt>> sa jeg og smilte stort. <<jeg går å henter noe snacks>> sa jeg, han nikket og jeg gikk ned for å finne snop. da jeg kom opp hadde Justin gjort klar filmen han. vi satt oss ned i sengen. filmen var jo drit skummel, jeg klamret meg inntil Justin mange ganger. når jeg er redd må jeg ha noen å klemme på, så.<< den filmen var jo skummel den!>> sa jeg til justin, jeg lå fortsatt i armkroken hans, jeg så opp i øynene hans. han lente seg mot meg, det samme gjorde jeg mot han. rett før leppene våres møttest ringte heldigvis mobilen min. det var Kyle. jeg reiste meg fort opp fra senga og tok telefonen.

Tumblr_mcprulgb0h1rtdd48o1_250_large

*Justin's pov*

hva skjedde nettopp der?skulle vi akkurat til å kysse?! hun sto og snakket i telefonen, jeg hørte ikke hva hu sa. hun så nervøs ut. fuck hva har jeg gjort nå da?!

_________________________________________________________________

jeg fikk spørsmål om Miley er en normal jente eller kjendis. Miley er en normal jente og Justin en normal gutt. de er ikke kjendiser.

- 4 kommentarer!

#itsbiebertime

#itsbiebertime


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}
27.12.2012 | 17:31 | Kategori: I dont miss you at all- historie

I dont miss you at all- del 1

<<Miley frokost!>> hørte jeg pappa rope, jeg så meg en siste gang i speilet og sprang ned. <<god morgen vennen>> sa pappa, jeg ga han en klem, og satte meg ned ved bordet. <<hva skal du i dag da?>> spurte pappa. <<jeg vet ikke helt.>> sa jeg og tok meg en pannekake. Da jeg var ferdig med å spise gikk jeg ut i bilen, det var fint vær i dag, en perfekt dag til å begynne på ett nytt skoleår. Dette var nemmelig første skoledag etter sommerferien. Jeg kjørte til skolen, den lå ikke så veldig langt borte fra huset mitt, rundt 15 minutter. Jeg parkerte rett ved siden av en drit kul bil! Omg, hvem sin bil?! Samme det, jeg gikk inn døren til skolen, den første personen jeg så var Kyle, det smilende nydelige fjeset hans.

Jeg gikk med raske skritt mot han, det var han, gutten jeg elsker mer enn noe annet! Jeg gikk rett i armene hans. <<jeg har savnet deg!>> sa han jeg fniste. << du var hos meg i går>> sa jeg og så inn i de brune øynene hans. Jeg bare elsker gutter med brune øyner, til nå har jeg ikke sett finere øyner enn det Kyle har. Han løftet meg opp. <<KYLE SLIPP MEG NEEED!>> ropte jeg i full panikk og klamret meg enda tettere inntil han.
Han slapp meg ned, han ga meg ett til kyss. Skoleklokka ringte. <<jeg må gå nå>> sa jeg. <<neei ikke forlat meg!>> jeg startet å le. <<jeg vill ikke komme for sent til første time heller da>> sa jeg og så dumt på han, han trakk på skuldrene og ga meg ett lite kyss. Jeg vinket til han. jeg gikk til skapet mitt og tok ut matte bøkene, uff matte i første time. FML! Jeg hater matte! Virkelig! Jeg gikk mot klasserommet. Det var fortsatt mange folk i gangene. Jeg åpnet døra til klasserommet, læreren var allerede der, og selvfølgelig hele klassen, pluss en gutt som sto ved kateteret, han var ganske fin. Vent,  glem at jeg sa det!  <<frøken Cyrus. Du er for sen til og med den første timen etter ferien>> sa Elisabeth,, læreren vår. Alle i rommet stirret på meg, jeg er vant med det, jeg er den som alltid er for sen. Eller glemmer leksene, det er så typisk meg. <<sorry, men altså>> Elisabeth avbrøt meg. <<du skulle si hade til Kyle, eller du glemte bøkene i skapet, eller i bilen, eller så forsov du deg>> noen i klassen begynte å le, han gutten ved kateteret så på meg, han hadde ett nydelig smil. Jeg fikk øyenkontakt med han, han hadde de fineste brune øynene ever! Okei Miley, du har kjæreste han du elsker. Jeg så på Elisabeth igjen <<sorry>> sa jeg igjen og gikk og satte meg på en ledig plass helt bakerst. Jeg tok hetta over hodet og tok i ørepropper, dette var jo Kyle sine, samme det han har sikkert mine. Haha loooooser mine ørepropper suuuger!, men jeg hørte fortsatt hva læreren sa.

<<så dette er Justin, han har nettopp flyttet her, og han skal gå i denne klassen.>> så det var Justin han het, Justin, fint navn! <<kan ikke du fortelle om deg selv Justin?>> spurte læreren. Han nikket, han tok hendene oppi lommene på buksen sin. <<jo, jeg heter Justin Bieber, jeg har nettopp flyttet til *random gate og hus nummer* og jeg liker all sport og ja>> vent han er den nye naboen min. <<Jeg bor i huset ved siden av>> sa jeg. Han slikket seg løst på de fyldige leppene sine. Jeg så bitchene i klassen så drit stukt på meg, jeg så vertfall att de liker Justin. << så Justin, du kan jo sette deg ved siden av Miley>> smilte Elisabeth.

Tumblr_mdipyue7b71r9t0wio1_500_large

Justin kom mot meg. Han hadde en sekk på ryggen, han la den ned ved siden av pulten og satte seg ned, hele klassen så på oss, eller mest Justin da. <<hei>> sa han, han hadde en mørk fin stemme. <<helloen>> sa jeg. Justin lo en liten søt latter. Døra åpnet seg opp alle snudde seg mot døra. Det var Kyle, hvorfor var han her? Ett smil bredde seg over leppene mine. <<Jeg skulle bare bytte noen ørepropper jeg.>> sa han og så på meg. << og det kunne du ikke vente med?>> spurte Elisabeth,   hun er en ganske kul lærer, hun lar oss gjøre hva som helst i timene, vi lærer ikke så mye akkurat.

<< nei, fordi om Miley har mine ørepropper kommer hun til å ødelegge de på en eller annen måte>> sa han, jeg himlet med øynene. Han er så teit. <<jeg sa jo at det var du så satt deg på mine, derfor skal jeg ha dine.>> sa jeg og rakte tunge til han. Jeg og Kyle har liksom vært sammen i snart to år. Og folk på denne skolen har vel blitt vant med at vi ikke klarer å være borte fra hverandre så lenge som i 1 time en gang. Vi pleier som regel å møte hverandre på do. Lol. << kan du ikke bare gi dem til han, dere er så irriterende. Liksom. Vi elsker hverandre og vi må alltid plage andre med det! Blææ>> sa Ella, en av skolens største bitcher. <<du er bare sjalu du>> sa jeg.

Elisabeth bare satt og så inn i pc-en, ja hun minner meg om hun dere i filmen bad teacher. Bhahah! Jeg gidde Kyle øreproppene og jeg fikk mine. Han ga meg ett kyss. <<INGEN KYSSING I KLASSEROMMET!>> ropte plutselig Elisabeth.

Tumblr_m8cufhs6bv1qb253po1_r1_500_large

Alle begynte å le, Kyle gikk ut av klasse rommet. << så du har kjæreste?>> Justin så på meg. << ja>> smilte jeg.  Skoledagen gikk veldig fort egentlig. Jeg gikk til bilen min. <<hei>> hørte jeg bak meg, jeg snudde meg og der sto Justin med den fine bilen jeg så i morges.  <<wow, er det din bil?!>> spurte jeg med store øyner. <<ja>> sa han stolt. <<nice, hva skal du nå da?>> spurte jeg og smilte mot han. << nei, ingenting egentlig.>> sa han og tok hendene i lommene på buksa si, og bet seg svakt i leppen. WOW. << du kan jo komme bort til meg, Kyle kommer senere, han er på fotball nå.>> smilte jeg. <<ja okey.>>  jeg satte meg inn i bilen, jeg og Justin kjørte hjem til meg. Vi gikk rett opp på rommet mitt da vi kom hjem.

Pappa var ikke hjemme. Jeg og Justin ble mer kjent med hverandre, Justin var så morsom att jeg holdt på å dø! << Miley, Babe. R u there?!>> hørte jeg Kyle rope nede. << jeg er på rommet>> ropte jeg tilbake. Han kom smilende inn på rommet. <<hvem er dette?>> spurte han. Og ga meg ett kyss. << dette er Justin, han har nettopp flyttet inn i huset ved siden av.>> smilte jeg. Vi alle tre satt og snakket lenge. Klokken var blitt mye, så Justin og Kyle gikk hjem. Pappa skulle jobbe til helgen, så jeg var vel hjemme alene igjen da. Han reiser mye på jobb. Jeg gjorde meg klar til jeg skulle legge meg. Jeg la meg godt under dynen, det siste jeg husker jeg tenkte på før jeg sovnet var Justin?

 ___________________________________________________________________

det var første del av i dont miss you at all.

jeg skriver jo om Miley Cyrus og Justin Bieber, men jeg skriver kanskje ikke helt rett da, liksom jeg lager på en måte mye personer,samtidig som det er de. okei det hørtest helt rart ut, men samme det.

- 4 kommentarer for ny del <3

#muchLove #itsbiebertime <3


{% if loop.last and pagination %}
{% if pagination.page_number != 1 %} Tidigare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %} Nyare inlägg {% endif %} {% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %} Nyare inlägg {% endif %}
{% endif %}